Taller de porta fotos amb pinces forma d'animal

En aquest taller els participants podran crear les seves pinces animals que els serviran per aguantar les seves notes o les seves fotografies.

 

És un taller que requereix fer una manualitat, on els infants pintaran els animals que més els agradin i els retallaran de manera graciosa per a poder-los incorporar en una pinça d'estendre la roba.

 

Un taller divertit i entretingut que agradarà molt als nens i nenes. De fet, cal destacar que és un dels tallers que més hem realitzat al llarg de tots els anys, ja que el resultat és exitós.

 

Els nens que realitzin la manualitat, se la podran endur a casa com un bon record.

 

Disposem de molts animals diferents per poder incloure a les pinces animals, de manera que si hi ha algun infant que s'anima a fer més d'una manualitat, o més d'una vegada el taller, no hi haurà cap tipus d'inconvenient.

 

En aquest taller també donem l'opció de fer volar la imaginació dels participants, i en aquest cas, oferim cartulines de colors i materials sorpenents perquè els petits puguin fer les seves creacions i construir animals ben curiosos i diferents.

 

El taller d'animals està pensat per a totes les edats, des dels més petits de la casa, fins als més grans, pares i avis inclosos. Tothom hi podrà participar sense indiferència.

 

Crear i imaginar és divertit, és gratuït i és recomanable!!!

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: