Activitats de Sant Jordi a Barcelona

Des d'Educafesta comptem amb un munt d'activitats per a celebrar la Diada de Sant Jordi. Un dia especial, que no deixa a ningú indiferent, i on cadascú demostra l'amor cap als més estimats a través de la rosa de Sant Jordi, els llibres i punts de llibre dedicats.

 

Així doncs, per a celebrar la vostra festa de Sant Jordi, us oferim un munt d'activitats de Sant Jordi per a realitzar a Barcelona, i per a tots els nens i nenes!

 

Ens dediquem a que les festes infantils per a celebrar la diada de Sant Jordi a Catalunya, siguin molt divertides i amb activitats, tallers i espectacles molt entretinguts.

 

  • Activitats de Sant Jordi

Per a celebrar la festa de St.Jordi, us oferim un munt d'activitats atractives per als nens i nenes. Aquestes poden ser des d'activitats concretes com tallers i espectacles de Sant Jordi, o bé, altres activitats multitudinaries perquè pugui jugar molta gent alhora, com els jocs gegants o d'altres activitats infantils.

  • Tallers de Sant Jordi

Us oferim diferents tallers de Sant Jordi, per a crear manualitats molt i molt maques per a tenir un bon record, o regalar-les als amics i familiars més estimats.

 

- Taller de la rosa de Sant Jordi

- Taller de punts de llibre

- Taller del drac de Sant Jordi

- I molts més tallers de St.Jordi.

 

  • Espectacles de Sant Jordi

La festa de Sant Jordi també es pot amenitzar amb un espectacle familiar, per a tot tipus de públic. Pot ser un espectacle específic de Sant Jordi, com per exemple, un espectacle de contes i titelles, o bé, pot ser un espectacle d'animació amb músiques i cançons, o bé l'espectacle "La Màgia del cavaller Sant Jordi", un espectacle de màgia molt divertit, realitzat per un mag professional.

 

  • Inflable de St.Jordi

Lloguer d'un inflable infantil per a saltar i jugar amb els obstacles, especial de Sant Jordi, amb el cavaller, la princesa, els soldats, i com no, el drac de Sant Jordi.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: