ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS

Si la intenció és revivar el comerç, no dubtis en contactar amb nosaltres per a crear les propostes més atractives per als vostres ciutadans.

 

Realitzem programacions amb activitats per viure amb família, i perquè tots vulguin sortir de casa a passejar, jugar,  i gaudir de les vostres botigues.

 

Les àrees comercials o carrers on s'hi troben moltes botigues, normalment s'uneixen creant una associació de comerciants, per a fomentar el comerç a la zona.

 

Des d'Educafesta estem molt acostumats a treballar amb aquest tipus de clients, realitzant activitats per a nens i famílies, per a què les associacions de comerciants puguin potenciar el comerç i atraure als seus clients.

 

Normalment, quan són époques importants i festes a celebrar, com el carnestoltes, sant jordi o nadal, els proposem tallers infantils de manualitats, jocs gegants o activitats familiars, i també, animacions itinerants o espectacles per a cada área comercial.

 

És una manera de convidar a les famílies a passejar pel carrer comercial i també incitar a que puguin comprar en aquestes dates tan senyalades, mentre els nens i nenes s'ho passen d'allò més bé amb les activitats infantils, inflables, espectacles o les diferents propostes de joc.

 

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: