Serveis per a casaments - bodes Barcelona

Des d'EducaFesta t'oferim un munt de serveis per garantir l'èxit del teu casament.
Des de la sonorització de la cerimònia, el ball i la discomòbil, fins a l'animació per els convidats, el mestre de cerimònia o els monitors per als infants.

Et convidem a visitar tots els nostres serveis que trobaràs especificats a continuació!

Sonorització i discomòbil

Sonorització

El moment del ball no és l'únic moment important del casament. És per això que t'oferim el servei de sonorització: des de la cerimònia, passant pel banquet i fins l'hora del ball. Tot serà dirigit per un Discjòckey professional, amb gran experiència!

 

Preu dia complert: Des de: 650€

Discomòbil

Treballem amb els millors DJ's del territori català per tal de garantir l'èxit de cada casament. Som conscients que la música és molt important perquè la festa no decaigui i tothom marxi encantat d'haver-s'ho passat pipa!

 

Preu des de: 500€

I si contractes la nostra DiscoMòbil...

Obtindràs canons de confeti gratuits durant el ball!

Desitges una discomòbil complerta amb efectes de fum, espurnes, efectes especials i molta marxa? No dubits en contractar la discomòbil d'Educafesta!

Jutge de pau o Mestre de cerimònies

El mestre de cerimònies és un actor jutge de pau, que se'n carrega de realitzar la ceremònia dels casaments civils. Les cerimònies han de ser conduides per a professionals, per tal que siguin emotives, alhora que divertides, per tal que sigui amena pels convidats, i se'ls passi passar una bona estona. No dubteu en contractar a professionals per a realitzar aquesta part tan important del casament. 

 

  • Mestre de cerimònies amb text original.
  • Mestre de cerimònies amb text adaptat i personalitzat. Confeccionat especialment amb detalls específics de la vida dels nuvis.

Animació per als convidats

Espectacle de Màgia

Us oferim que un mag professional amenitzi el vostre casament amb màgia de prop durant l'aperitiu, o bé, amb un espectacle per a tots per a després del café. Serà una sopresa inoblidable per a tots els convidats, ja que se sentiran partíceps i s'ho passaran molt i molt bé.

 

Caricaturista

Un caricaturista realitzarà retrats als convidats que ho desitjin. Caricatures individuals, o bé, en parella! Les regalarà als assistents i serà un record ben especial per als convidats.

 

Monitors per a casaments

Educafesta t'ofereix monitoratge per al teu casament. Els nostres monitors i monitores se'n carregaran de tots els nens i nenes i faran que s'ho passin molt i molt bé. A més a més, serà un gran regal per als pares, ja que aquests podran gaudir de la festa plenament, sabent que els petits estan en bones mans.

Durant el banquet

Els nostres monitors se'n carreguen dels infants des de l'hora de sopar, per tal que mengin i estiguin ben atesos durant aquest àpat.

 

 

Jocs, activitats i tallers

Una vegada acabats de dinar o sopar, sortiran de la sala per tal de fer jocs diversos, activitats i tallers!

 

 

Complementa amb l'inflable

I si ho desitjeu, podeu complementar el servei de monitoratge amb algun inflable!

 

 

Toro mecànic per a casaments

Els nuvis també poden gaudir com la resta del casament! En aquest cas, us oferim el toro mecànic, una atracció mecànica per a gaudir i  animar la festa. Hi podrà pujar tothom!

El brau mecànic serà una gran sorpresa per a tots els convidats, i de ben segur que no l'esperen!

El toro mecànic anirà acompanyat de dos tècnics, professionals, que el muntaran, el faran funcionar i ajudaran als asistents que hi vulguin pujar. Us assegurem que serà conduit per nois amb experiència!

Photocall

Us muntarem el photocall del vostre casament, amb tots els elements necessaris, i amb l'opció de contractar el servei de polaroid, per tal que els convidats puguin realitzar-se fotografies a l'instant i enganxar-les al vostre àlbum de record!

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Si desitges més informació sobre algun servei en concret, contacta'ns:

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: