Animació amb caricaturista per a casaments

Busques un caricaturista pel teu casament?

 

T'oferim l'oportunitat de llogar a un caricaturista perquè faci retrats als vostres convidats.

 

Normalment el més habitual és realitzar el servei durant l'hora de l'aperitiu, ja que és un moment on els núvis estan fent-se fotografies, o bé, saludant als convidats. I així és una manera que els convidats tinguin una estona de diversió i entreteniment assegurat.

 

També si els núvis ho desitjen, es pot realitzar el servei en altres moments, com per exemple en el banquet.

 

De ben segur que tots els convidats del casament voldran una caricatura, i per part dels núvis, serà un bon regal per als convidats, ja que la caricaturista anirà realitzant els retrats dels convidats i els regalarà la làmina com a record inoblidable del casament. 

 

El caricaturista realitzarà retrats de manera gratuita per a tots els convidats. I serà un record del dia més especial plasmat en paper.

 

El caricaturista per a casaments, és un professional especialitzat en realitzar caricatures durant bodes i serveis especials. Per tant, coneix perfectament el funcionament d'un esdeveniment d'aquestes característiques, i sabrà perfectament com gestionar el seu temps per a fer el màxim de caricatures possibles.

 

Normalment el servei de caricaturista per a bodes és de dues hores de duració, però hi ha la possibilitat d'ampliar el servei. Tot dependrà de la quantitat de convidats que hi hagi en el casament.

Donem la opció que el caricaturista sigui un artista itinerant, que anirà passejant per la zona de l'aperitiu per a realitzar les caricatures a la gent, o bé, oferim l'opció de muntar una paradeta estàtica, on la gent pugui anar passant al seu aire i quan més li vingui de gust. Aquesta segona opció és la opció ideal, ja que d'aquesta manera els convidats del casament gestionen el seu temps i són ells qui decideixen a quin racó del casament volen participar.

Les caricatures s'entreguen en làmines DIN-A3, en blanc i negre, i es poden personalitzar amb el vostre nom i data.

 

  • Caricaturista durant 2 hores: 300€
  • Hora extra: 120€

 

  • Amb làmines personalitzades amb el logotip dels núvis: +150€

Altres serveis per a casaments:

Des d'educafesta organitzem molts serveis per a casaments, és per això, que les bodes són una de les nostres especialitats. A continuació us deixem alguns enllaços de diferents serveis que us poden agradar per al vostre casament:

 

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Si desitges més informació, contacta'ns:

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: