CENTRES COMERCIALS

El centre comercial és una àrea que ha de ser viva, ha de convidar a les famílies a trepitjar-la, a passejar i a gaudir. Per això, us oferim programacions anuals per tal de captar l'atenció del públic i que aquest s'animi a gaudir de bones estones al vostre centre comercial.

 

Els més menuts podran estar entretinguts amb les activitats infantils i familiars, o amb els tallers de manualitats per a centres comercials, mentre els pares i mares miren les botigues.

 

Inclús els espectacles itinerants seran una bona opció per a fer moure a la gent dins del recinte comercial, i proporcionar igualtat de condicions a tots els comerços.

 

Sinó, sempre es poden programar espectacles d'animació, espectacles de màgia o tot tipus d'animacions en un escenari fixe, en el bell mig del centre comercial.

 

Disposem d'un munt d'opcions i possibilitats per a cada festa i cada celebració. Per exemple, el dia del pare, el dia de la mare, sant valentí, sant jordi, carnestoltes, castanyada, nadal... són dates clau que conviden a promocionar el comerç i les activitats infantils i familiars per a centres comercials ajudaran a potenciar el bon ambient en el mercat, centre comercial o associació de comerciants.

 

Fes que amb Educafesta,

el teu centre comercial

sigui un espai animat i ple de vida!

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: