I TU, QUE CELEBRES?

Activitats de castanyada i activitats de halloween

Educafesta t'ofereix diferents activitats infantils i familiars per a gaudir de la festa de la castanyada i la festa de halloween. Són activitats divertides pensades per a què s'adaptin a tot tipus de festes. Festes infantils, escoles, centres comercials, entre d'altres.

 

A continuació, us oferim alguns serveis per a festes, especialment, per a celebrar la  castanyada, o celebrar halloween.

ACTIVITATS LA CASTANYADA

L'Autèntica castanyera

El castanyer i la castanyera d'EducaFesta faran les castanyes davant els vostres ulls i les repartiran perquè us les mengeu calentetes davant la voreta del foc! Quin gust!!!

Tallers de la castanyada

Tenim preparades un munt de tallers i manualitats del més originals per la castanyada! No us perdeu la gran varietat de tallers, que de ben segur que us sorprendran.

Espectacles de la castanyada

I si el que esteu buscant són espectacles, no dubteu en contractar els nostres conta-contes, mags o titellaires. Us faran passar una bona estona per gaudir de la castanyada.

Inflables per la castanyada

Els jocs, les activitats i els inflables no poden faltar a cap festa. És per això que us n'oferim per a la vostra festa de la castanyada. Inflables, tallers, activitats infantils i molt més.

ACTIVITATS DE HALLOWEEN

Maquillatge terrorífic

Vagis disfressat o no, el maquillatge sempre és una bona opció per a gaudir de la festa del Halloween! Us oferim maquillatges de por!

Inflables de por!

Saltar i passar's-ho bé sempre va bé. Els iinflables terrorífics més divertits per a la Festa de Halloween!

Tallers de halloween

Els tallers i les manualitats són éxit assegurat per a que gaudeixin tan grans com petits. A més a més, tenim una gran varietat de Tallers de Halloween súper divertits!

Màgia terrorífica

Espectacle de màgia familiar. Per a l'època de la castanyada i halloween s'adapta amb jocs terrorífics però magnífics. No us perdeu l'espectacle de màgia més emocionant.

EducaFesta t'ofereix tot tipus d'activitats per a celebrar com cal les diferents époques de l'any: la castanyada, el halloween, el nadal, Sant Jordi, Carnestoltes i molt més!


Adaptem totes les nostres activitats i tallers a l'época específica, ambientant els espais i tenint en compte el tipus de públic, infantil, juvenil o adult, que gaudirà de l'activitat.


En aquest cas, per a celebrar la castanyada o el halloween tenim un munt de propostes atractives per a gaudir en família, per a petits i grans. El que més agrada és el maquillatge terrorífic, els tallers específics, els infalbles, o bé, els espectacles de por!

També tenim la castanyera i el castanyer, que poden fer les castanyes al moment i regalar-les als convidats!

 

Les activitats infantils per la castanyada i activitats infantils de halloween estan pensades per a gaudir de la festa i que aquestes siguin animades i divertides per a tothom. Educafesta és especialista en la organització de festes i portarà a la teva celebració tots els serveis que us agradin per a què la festa sigui un éxit.

Si estas disposat a passar-ho d'allò més bé, no dubtis en contractar serveis especials per a la teva festa o celebració! Serà la bomba!!!

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Si desitgeu més informació sobre festa de la castanyada o halloween, contacteu-nos:

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: