AJUNTAMENTS I ENTITATS.                FESTES MAJORS!

Les festes majors són celebracions anuals que realitzen els pobles i ciutats per a tots els seus ciutadans. Són festes que se celebren amb un munt d'activitats infantils i familiars, on tothom podrà trobar el seu espai i passar una bona vetllada.

 

Des d'Educafesta ens encanta viatjar per pobles i ciutats de Catalunya per a oferir els nostres serveis a les festes majors.

 

Disposem de serveis i activitats infantils i familiars per a Festes Majors, com per exemple, els jocs gegants, la festa de l'escuma, les bombolles de sabó gegants, també tenim el lloguer d'inflables infantils per als nens i nenes més petits, i un munt de serveis i activitats infantils per a les Festes Majors menudes.

 

Però val a dir, que també tenim un munt de serveis per adults, així doncs, podrem ajudar als Ajuntaments a muntar les seves festes majors de manera integral. Disposem d'orquestres i de grans grups de música per a les festes majors.

 

Per a tots els AMPA'S, Ajuntaments o Entitats... dispostem de tot allò que necessiteu: activitats, lloguer d'inflables, festes de l'escuma, jocs gegants, espectacles de màgia, tallers...

 

Us enviarem les millors propostes adequades al vostre pressupost!

 

 

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: