Lloguer d'inflables

El lloguer d'inflables infantils cada vegada està més de moda, i és que els inflables infantils són éxit garantit a totes aquelles festes on hi haurà nens i nenes.

 

Als nens els encanten els inflables infantils, i sempre voldràn pujar, saltar, tirar-se pels grans tobogans i passar-ho d'allò més bé.

 

Si esteu muntant una festa infantil us recomanem el lloguer d'inflables per a què els nens i nenes puguin tenir una bona estona de diversió, a la vegada que descarreguen la seva energia, i fan exercici sense gairebé donar-se'n compte.

 

Des d'Educafesta tenim un gran catàleg d'inflables per a nens, de totes mides i colors, així com també d'inflables de moltíssimes temàtiques diferents per a què s'adaptin a cada tipus de festa infantil.

 

Els inflables per a nens que tenim són inflables homologats, que compleixen amb la normativa europea, sent inflables fabricats dins del territori espanyol i que disposen de tots els certificats realitzats per enginyers tècnics, complint amb tots els requisits que pot demanar qualsevol ajuntament o entitat que munta inflables infantils en els seus pobles i ciutats.

 

Si esteu organtizant un cumpleanys, un aniversari, una festa infantil de festa major, o bé, qualsevol festa on hi hagi nens i nenes, no dubteu en mirar els nostres inflables i veureu que algun us quadrarà perfectament amb el que esteu buscant.

 

A més, si esteu pensant en muntar una festa temàtica, ens ho podeu fer saber, i mirarem d'oferir-vos el inflable que necessiteu, amb la temàtica específica per a la vostra festa. Inflables de súper herois, inflable del circ, inflables esportius, o inflables aquàtics, tot serà possible per a la vostra festa infantil i el lloguer d'inflables infantils.

 

 

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: