Espectacles de nadal per a infants i adults

EducaFesta t’ofereix espectacles de nadal exclusius, per a viure en família! Espectacles de tota mena per a infants i adults, especials per a viure en família!

 

Tenim espectacles de màgia, en concret, un que s’anomena: “La màgia del nadal”, on un mag professional realitza un espectacle molt sorprenent i participatiu de caire nadalenc. És un espectacle d’una hora de duració, i destinat a nens de 3 a 99 anys.

 

A més a més, també us oferim espectacles de conta contes, amb contes nadalencs per als més petits, aquest cas, per a infants de 0 a 6 anys.

 

A més a més, si contractes els espectacles de nadal amb Educafesta, procurarem decorar molt bé la zona i l'escenari, amb inflables decoratius de nadal per tal que llueixi molt i cridi molt l'atenció. D'aquesta manera de ben segur que la gent s'hi aproparà i es quedarà a gaudir de l'espectacle programat.

I la exclusivitat d’enguany: El Teatre Màgic!!!

 

El teatre màgic consta d’una carpa molt i molt gran on hi podran anar entrant grups de persones, de 100 en 100, per tal de veure durant mitja hora un espectacle de màgia amb els millors trucs i els més sorprenents.

 

També es poden combinar els tipus d’espectacles, realitzant màgia, titelles, bombolles de sabó, ombres xineses i d’altres espectacles.

 

La intenció és fer petits passes per tal que pugui entrar i gaudir molta gent dels espectacles.

 

El teatre màgic és fantàstic per a l’època nadalenca, ja que es pot muntar al mig d’una plaça i fa molt goig. A més a més, que el podem decorar amb llums, inflables i elements nadalencs per ambientar-lo com la temporada i la festa ho mereix.

 

A continuació podeu veure unes fotografíes on es mostra el teatre màgic d'EducaFesta.

Si desitjeu informació sobre els espectacles de nadal, podeu escriure'ns a través del nostre formulari de contacte, i estarem molt contents d'atendre'us personalment i respondre a tots els vostres dubtes.

 

Sol·licitud d'informació

 

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: