Activitats de nadal per a grans festes

 

Des d'educafesta t'ajudarem a que la teva festa o celebració sigui tot un éxit. Ens encarreguem de muntar, dirigir i coordinar parcs de nadal, fires de nadal, campanyes nadalenques per als centres comercial o comerços.

AJUNTAMENTS

Activitats nadalenques per a festes d'Ajuntaments

Mireu totes les nostres propostes de nadal!

Parcs de nadal

Activitats infantils, juvenils i per adults dins del parc de nadal.

Des d'educafesta muntarem el parc de nadal que desitjeu, adaptat a les vostres necessitats i característiques que demaneu. Un parc de nadal a mida pensat exclusivament per als vostres ciutadans.

Fires de nadal

Activitats per a fires de nadal

Molt sovint, per promocionar les fires de nadal es fa ús del complement de les activitats infantils de nadal. Activitats infantils o per viure en família, que fan que els ciutadans surtin al carrer per a gaudir-les, alhora que passejen per les fires de nadal. Us oferim una gran varietat de serveis!

Encesa de llums de nadal

Donar la benvinguda al nadal amb l'encesa de llums .

Un acte realment emocionant és la ignauguració de l'època nadalenca amb ll'encesa de llums al carrer. Cada vegada són més els ajuntaments que es decanten per a celebrar aquest fet amb actuacions i animació infantil.

ELS CENTRES COMERCIALS PER NADAL

Promoure el comerç

Els nostres animadors especialistes seran els encarregats de recòrrer el centre comercial per a engrescar a la gent i que comprin alhora que s'ho passen d'allò més bé.

Activitats nadalenques

Els centres comercials necessiten oferir activitats atractives per a què els clients surtin a passejar. Oferim activitats de nadal, espectacles i tallers per a les famílies.

Espectacles de nadal

Els espectacles de nadal seran la clau per a fer que la gent s'engresqui a sortir i a visitar el centre comercial amb moltes ganes. A més a més, aprofitaran per fer les compres de nadal.

EMPRESES

Sovint des de la feina ens conviden a una festa per acomiadar l'any i celebrar l'arribada del nadal. I el que tots desitjem en aquestes festes és passar-ho bé, no aburrir-nos, sentir-nos còmodes, i relacionar-nos i passar bons moments amb els nostres companys de feina. I per viure aquests moments agradables sempre és bo amentitzar les celebracions de nadal amb activitats i complements per a fer-les divertides i especials. Oferim activitats especials per a què els convidats se sentin protagonistes, estiguin entretinguts i se'ls passin els minuts volant.

 

Moltes empreses realitzen un sopar d'empresa per nadal, a mode de convenció d'empresa. I nosaltres us engresquem a que les realitzeu acompanyades de les nostres propostes, serveis i activitats per a celebracions. Espectacles, jocs per adults i molt més.

 

En els darrers anys també està molt de moda realitzar un dia especial per a les famílies, el que li diuen family day. En els family day els pares i nens participen d'un dia plegats, a la feina dels pares. I la intenció és que coneguin on treballen els pares, alhora que passen un dia divertit, emocionant i ple d'activitats. En aquest cas, les activitats infantils de nadal seran un punt per marcar la diferència i que els nens i nenes en gaudeixin en família: els jocs gegants és una activitat on hi podran jugar amb familia, igual que els tallers, els espectacles de màgia, o els inflables. Activitats de nadal per a tots els públics.

Convenció d'empresa

Us oferim serveis i activitats per a què la convenció d'empresa sigui original, diferent i molt divertida. Els convidats se sentiran còmodes i gaudiran com mai d'un dia especial amb els companys de feina. Els espectacles professionals i les activitats per adults seran la clau per animar i gaudir de la festa.

Family Day

Gaudir d'un dia en família a la feina dels pares serà ben fàcil si hi ha una bona organització i la festa està pensada per a petits i grans. Les nostres activitats complementaran la vetllada per a fer-los a tots partíceps del gran dia.

Festa de Nadal

L'animació durant els dies de nadal en les oficines, comerços o fàbriques ha de ser essencial per tal de potenciar els sentiment d'alegria i felicitat durant les festes de nadal. A més ajudarà a treballar amb més alegria i il·lusió!

 

ESCOLES

Des de l'escola els nens i nenes també viuen intensament el nadal, i és per això, que us oferim alguns serveis que podeu contractar des de l'escola o des de l'AMPA! El caga tió gegant que cagarà regals per als nens i les classes, el patge reial que passarà per les classes o el pare noel, són alguns exemples d'activitats nadalenques per escoles.

Caga Tió Gegant

El caga tió gegant repartirà regals per a tots els nens i nenes que cantin cançons i el facin cagar. El caga tió gegant serà la sorpresa de tots.

Patge reial

Els patges dels reis, o els carters reials visitaran les escoles per tal de saludar als nens i nenes, recollir els seus desitjos i donar-los quatre consells.

Pare Noel

El Pare Noel visitarà als nens i nenes i els donarà caramels per tal de donar-los la benvinguda a les festes de nadal.

Tallers de nadal i manualitats

Els tallers de nadal per infants i famílies és la millor opció per tal de realitzar una activitat de nadal entretinguda i divertida.

 

Si vols veure més tallers de nadal pots clicar en el seguent enllaç:

 

Tallers de nadal

Viu el nadal amb les activitats infantils i activitats familiars!
Invadim la ciutat amb activitats de nadal, per gaudir i passar-ho molt i molt bé!!!