Lloguer d' inflables a Barcelona

Des d'Educafesta oferim un gran ventall d'inflables de diferents caracterísitques perquè puguis escollir el que més s'adapti a la teva celebració.

Comptem amb inflables de diferents mides, alguns infalbles grans, d'altres mitjans o inflables petits per a nens i nenes de 2 a 6 anys.  Malgrat tot, els infalbles grans s'adapten a tot tipus de públic, nens i adults, fins a 99 anys! Tothom hi podrà saltar i passar-ho bé.

  • INFLABLES

Oferim inflables amb diferents zones: espais per saltar, inflables amb tubogán o inflables mixtes.També disposem d'inflables especials i inflables esportius. No dubtis en consultar el nostre catàleg!

Els nostres inflables els dinamitzen monitors especialistes i amb experiència. Els monitors seran els encarregats de gestionar la quantitat d'infants que hi poden pujar, la cua de nens i nenes, i controlaran que ningú no pugui fer-se mal. Per tant, els monitors es faran càrreg de la seguretat de l'inflable i del bon funcionament de l'esdeveniment.

Destacar que tots els nostres inflables compleixen amb la normativa, i tenim tots els papers en regla dels respectius inflables.

Educafesta t'ofereix lloguer d'inflables de totes les mides, formes i colors!

 

I si el que esteu pensant és realitzar una festa temàtica, podeu veure les opcions d'inflables especials que tenim, tematitzats per a cada tipus de festa: far west, circ, oest, esports, aigua, entre d'altres. I com a especial i únic, tenim l'inflable especial per halloween: l'Inflable terror, que podeu veure clicant a l'enllaç: Inflable Terror.

Els inflables d'EducaFesta compleixen amb la normativa europea

Disposem dels certificats degudament reglats de cada inflable i atracció mecànica.

  • INFLABLES PER A PROFESSIONALS O AUTOSERVEI

Si ets un particular i t'interessa contractar l'autoservei d'inflables, has trobat la pàgina idònia. Disposem d'una gran varietat de divertits i novedosos inflables per a què en pugueu gaudir. EducaFesta se'n carregarà del transport i de muntar-te l'inflable al teu domicili, allà on el necessitis, i al finalitzar la festa te'l recollim.

En el preu s'inclou el muntatge, desmuntatge i assegurança.

 

Si ets un professional del sector i necessites un inflable, també podem ajudar-te. Podem llogar-te els nostres inflables per a què els usis amb els teus monitors.

 

LLOGUER D'INFLABLES

 

 

AUTOSERVEI D'INFLABLES

 

INFLABLES PER A PROFESSIONALS

 

Si voleu contractar qualsevol tipus d’inflable, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres. I si el que desitgeu és muntar una festa especial, podeu preguntar-nos i us aconsellarem sobre quin inflable pot adaptar-se més al vostre perfil de festa.

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Formulari de contacte:

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: