Activitats per a festes infantils Barcelona

En aquesta pàgina d'activitats per a festes, trobareu un munt de propostes d'activitats infantils i familiars ben diverses adreçades a tot tipus de públic. Activitats per a viure en família, per a nens i nenes de 0 a 99 anys, i d'altres activitats exclusives per educació infantil.

Són activitats per a festes infantils, ja sigui per festes majors, per ajuntaments, escoles, festes fi de curs, o d'altres festes infantils on la intenció sigui passar-ho d'allò més bé!

Jocs gegants

Intal·lació de jocs de fusta de carrer, per a jugar a jocs gegants tradicionals. Amb jocs diferents i adquat a totes les edats.

Activitat de circ

Activitat de circ amb materials diversos per jugar a fer malabars, equilibris, i descobrir un món divertit i extraordinari. 

Bombolles de sabó

Les bombolles de sabó sempre son l'activitat estrella de qualsevol festa infantil. Els nens podran experimentar-la.

Activitat infantil

Activitat infantil constructors, una activitat per simular els oficis de constructors, arquitectes, aparelladors i paletes. 

Maquillatge de fantasia

Pinta cares amb maquillatges de fantasia professionals, realitzat amb pintures a l'aigua i pinzell.

Jocs tradicionals inclusius

Jocs de fusta tradicionals pensats i adaptats per a què puguin jugar persones amb cadires de rodes i dificultats motrius.

Activitats esportives

Activitats esportives per a festes de l'esport, fires i esdeveniments esportius. També són una bona convinació per a festes fi de curs i festes majors per a infants i joves. 

Rocòdrom per a nens

Un rocòdrom inflable alt i segur, per a nens a partir de sis anys d'edat. Pujaran amb arnés i un monitor que els ajudarà.

Circuit de vehicles

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren.

Autos de xoc ecològics

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren.

Activitats per a nens petits

Descobreix les activitats que tenim preparades per als nens més petits, els que tenen de 0 a 5 anys. Ludoteca infantil de pedagogies actives, activitats de construccions i propostes de joc amb materials adequats a la seva edat.

Ludoteca infantil

Ludoteca infantil amb diferents zones de joc per a nens i nenes de 0 a 5 anys. Inflable, espai de joc simbòlic, lectura, zona creativa, psicomotricitat i molt més.

Activitat psicomotricitat

Espai de psicomotricitat per a nadons, amb una zona d'activitats motrius, per desplaçar-se i aprendre a través del joc i el moviment.

Espai de joc infantil

Espai de joc infantil de metodologies actives, ludoteca Waldorf, Montessori, Pickler, i molt més. 

Carrets de menjar per a festes

Màquines de crispetes, màquines de núvols de sucre i carrets de hot dogs per a complementar les vostres festes i celebracions. 

Màquina de núvols

Contracta el carret amb la màquina de núvols de sucre per a festes i esdeveniments.

Màquina de crispetes

Màquina de crispetes amb el seu carro per a festes i esdeveniments.

Frankfurts

Carret de frankfurts per menjar hot dogs fets al moment, per a festes, celebracions, i tot tipus d'esdeveniments. 

Trobaràs l'activitat que necessites!

Hem separat les activitats en apartats perquè sigui molt més fàcil distingir i trobar el que necessiteu, depenent de les característiques de la vostra festa.

Principalment trobeu les activitats infantils i familiars, generals, per a tot tipus de públic i per a viure en família. Són activitats multitudinàries, on hi pot jugar molta gent alhora.

Tot seguit, hem destacat les activitats esportives, ja sigui el rocòdrom inflable, o la cursa de cavalls, el futbolí humà o d'altres. En aquestes activitats, hi haurà un monitor que les dinamitzarà i les farà ben divertides.

També hi trobem les activitats infantils, especials per a infants de 0 a 6 anys. Amb una ludoteca o altres activitats més concretes de construccions, trencaclosques, etc.

Destaquem els serveis especials, perquè la música és imprescindible en qualsevol festa o celebració, així com també els serveis especials com la màquina de crispetes o màquina de núvols de sucre.

També hem remarcat les festes temàtiques, ja que és una novetat, i oferim diferents packs molt ben pensats per tal de crear festes tematitzades com la festa de l'oest o festa del far west, la festa de l'aigua que agrada molt a l'estiu, la festa del circ amb activitats molt especials o la festa de l'esport.

Disposem d'un munt d'activitats per a tot tipus de festes i col·laborem amb els millors provehidors per si ens falta algún servei, que la festa o esdeveniment quedi perfectament organitzat i amb els detalls i activitats que el client desitja. Activitats per a nens, castells inflables, jocs de fusta per adults, espectacles familiars i més per a tot tipus de festes en família, per a festes majors, ajuntaments i escoles.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.