Activitat de circ

Jocs de circ per a tota la família.

Els Jocs de Circ són una proposta ideal per a gaudir de tot el material de circ que utilitzen els autèntics professionals.

Nens i nenes, pares i mares, i tot tipus de públic, podrà gaudir de l'activitat de circ, fent malabars i convertin't-se en petits instants en uns grans artistes.

Oferim un espai amb diferents baguls de colors on s'hi trobaran tots els materials diversos per jugar, com masses, diàbolos, plats xinesos, aros, xanques, i moltes sorpreses més. 

També tenim la corda fluixa, i la pilota d'equilibri! Dins l'activitat de circ s'inclou un d'aquests elements, però el client sempre pot sol·licitar la opció de festa del circ més gran per tenir les dues. 

L'activitat de circ és perfecta per aquelles festes on hi ha públic infantil i familiar de totes les edats, i també en aquelles festes del circ on s'hi espera a moltíssima gent, ja que l'activitat ofereix molt material divers per a què puguin jugar fins a 150 persones a l'hora, de manera que la proposta permet una dinamització de l'activitat on tothom podrà estar jugant i divertint-se, sense haver de fer cues per poder jugar. 

 

 

 

Ara també... 

La Gran Carpa del Circ

 

 

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.