Espai de joc infantil

Ludoteca infantil

0-3 anys /o/ 0-5 anys

La ludoteca infantil és un espai de joc per a nens i nenes petits, de 0 a 5 anys. Inclou un recinte inflable per delimitar l'espai i fer-lo del tot segur. Inclou diferents racons racons preparats per a jugar amb diferents propostes de joc lúdiques i educatives, on els nens i nenes podran jugar, descobrir i interrelacionar-se amb altres nens i nenes de la seva edat. 

Els espais de joc estan dissenyats amb elements preparats per als infants més petits, oferint-los propostes i activitats diferents per a què cada nen pugui trobar el seu espai de joc segons els seus interessos i la seva edat.

Ludoteca infantil

Un espai de joc de 0 a 5 anys

La ludoteca infantil és un espai de 0 a 3 anys, o bé, de 0 a 5 anys, depenent dels interessos del client es pot adaptar a les edats que consdieri més oportú segons la festa infantil o esdeveniment del que es tracti, i és un espai on s'ofereix als nens i nenes activitats lúdiques, educatives i d'entreteniment. 

Festes majors o parcs de nadal són els moments idònis per muntar una ludoteca infantil i poder tenir als nens i nenes més petits entregintugs amb un espai idoni per a ells. També és perfecte muntar aquest tipus de ludoteques en fires comercials i fires infantils. 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.