Discomòbil 

Discomòbil i sonorització per a festes i actes

EducaFesta pot encarregar-se de la Discomóvil o la sonorització del teu esdeveniment: festa de final de curs, festa major, casament, aniversari, comunió... qualsevol acte que es necessiti una discomobil amb un discjòckey professional per a passar-ho bé i no deixar de ballar!

Realitzem muntatges especials per a casaments, Festes Majors i actes de gran embergadura, ja que disposem de tot l'equip tècnic, l'equip humà i el material necessari.

A continuació, us proposem tres serveis de música, que poden interessar-vos: El Discjòckey, la sonorització o un discjòckey animador.

Nuestro equipo

Nuestro equipo está formado por profesionales altamente cualificados y motivados, todos ellos expertos en su campo. Con muchos años de experiencia en la industria, tienen la experiencia para proporcionar servicios completos y de primera clase a nuestros clientes.

Discomòbil

DJ per a festes

EducaFesta compta amb un equip de 3 Disc-Jòckeys professionals que animaran la festa amb la música més actual i ningú no podrà deixar de ballar. Amb equip de sonorització, il·luminació i efectes especials.

Sonorització

Equips de so

Equips per sonoritzar espais petits i grans. Equips de so, equips d'il·luminació i tot tipus d'efectes per a festes i esdeveniments d'empresa, festes majors, casaments o festes fi de curs d'escoles. 

Animadors

Animació per a festes

Animadors de balls, zumba i salsa per animar les festes, fent ballar a tota la pista en les discomòbils i esdeveniments musicals. Fer moure l'esquelet als convidats serà el principal objectiu dels nostres animadors.

Dj animador

Discjòckey animador

Discjòkey professional que posarà música per a la festa alhora que és animador i animarà a tot el públic amb la seva veu, on anirà encaminant la festa cap al ball i la diversió, segons els gustos dels ballarins de pista.

Festes amb música, ball i diversió

Depenent del tipus de festa que vulgueu organitzar, s'adaptarà més un tipus o un altre de discjockey. Per tant, si voleu, nosaltres us podem aconellar sobre el servei més adient per a la vostra celebració. Tenim muntatges de discomòbils i discjòckeys especialitzats en cada sector, ja que ens agrada que el tracte i la feina sigui professional.

Si és un casament, tenim discjòckeys especialitzats en realitzar tot el servei de sonorització durant tot el dia del casament, i acaben amb la realització de la discomòbil.

En canvi, si és un final de curs, o una festa per una escola, el disjòckey que contractem és diferent, realitza animació i està més acostumat a realitzar festes per a infants i pares.

I si la festa és per un ajuntament, mirem d'ajustar-nos depenent al tipus d'esdeveniment que es realitzi en aquella ocassió, ja sigui una festa major, una festa infantil o d'altres.

Ara bé, destacar que sempre treballem amb discjòckeys professionals, amb experiència dins de cada sector. I que per tant, sabem que l'èxit de la festa està assegurat.

"Complementa la festa amb tot tipus d'animació!"

Música per a festes infantils i festes d'adults.

- Discomòbil per a festa fi de curs.

- Sonorització i DJ per a casaments.

- Discoteca per a esdeveniments d'empresa.

- Sonorització per a empreses i team building.

- Discomòbil i animació per a festes majors.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.