Espectacles infantils i familiars

EducaFesta us ofereix diferents espectacles, per tal que trobeu el més adient per al vostre esdeveniment:

Espectacle de Màgia

Espectacle d'animació musical

Mags professionals per a festes infantils i familiars, festes d'adults, festes d'empresa, i tot tipus d'esdeveniments. 

Espectacles amb músics professionals que faran ballar i cantar a tota la família. 

Conta contes

Pallassos

Espectacles de conta contes per a petita infància, llars d'infants i escoles bressol. 

Espectacles d'animació infantil i pallassos per a festes de nens. Espectacles de clown.

Us garantim que treballem amb artistes i actors professionals per tal que els espectacles siguin de qualitat, i de ben segur que acabareu molt contens i satisfets. No treballem amb qualsevol artista que ens aporta un espectacle, sinó que tots els espectacles són supervisats pel nostre equip, crítics de l'espectacle, i per tant, el que oferim des d'Educafesta són espectacles infantils, juvenils i familiars realitzats per a professionals dins del món de l'espectacle i que porten molts anys en el mercat. D'aquesta manera ens assegurem la garantia de l'éxit!

Us oferim diferents tipus d'espectacles infantils o familiars, espectacles de màgia, són els més contractats en aquests úlitms anys, ja que la màgia s'ha posat de moda. També destaquen els espectacles de conta contes, o espectacles de titelles. Els pallassos o animadors que realitzen balls i coreografies amb els infants també és una bona opció per a festes infantils!

 

Tenim moltíssimes opcions perquè pugueu triar i que s'adaptin a les vostres necessitats.

 

Quan ens demaneu pressupost és important que ens indiqueu per quin tipus de públic anirà dirigit l'espectacle que desitjeu, i també el dia per saber que l'artista té disponibilitat. A més a més, si és un dia especial, o una festa o celebració en concret, podem mirar si disposem d'algun espectacle per a l'ocassió.

 

Espectacles infantils i familiars de qualitat, amb artistes professionals, actualitzats i amb produccions originals.

Espectacle d'Animació Musical

Els nostres espectacles d'animació musical estan conduits per canta autors professionals.

Els espectacles de música i d'animació musical estan dirigits a públic infantil i familiar, i els nens i nenes i les seves famílies podran ballar, cantar i jugar als jocs musicals que l'artista tingui preparat. Els espectacles d'animació musical són ideals per a festes tradicionals, com carnestoltes, nadal, sant jordi i castanyada.

Espectacle de Màgia

Disposem de mags professionals per a tot tipus de festes: festes infantils i familiars i festes d'adults.

Treballem amb els millors mags de Catalunya per oferir un servei professional als nostres clients. Mags professionals que realitzen espectacles de màgia infantils i familiars per escoles, festes majors, festes familiars, o espectacles per a festes d'adults.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.