Ho fem Realitat!

Posa't en contacte amb nosaltres donant-nos la màxima informació del teu esdeveniment: 

- Dia de la festa

- Horari

- Quantitat de convidats i edats

- Activitats que us agraden i quin és l'objectiu

Amb aquesta informació podrem aconsellar-vos i enviar-vos pressupost de les activitats per a què la vostra festa sigui un èxit.

Este campo es obligatorio

Este campo es obligatorio

Este campo es obligatorio

La dirección de correo electrónico no es válida

Este campo es obligatorio

* Indica los campos obligatorios
Hubo un error al enviar su mensaje. Por favor, inténtelo de nuevo.
¡Moltes Gràcies per contactar amb Educafesta! Ens posarem en contacte el més aviat possible. Si en 24hores no hem respós a la teva sol·licitud, no dubtis en trucar-nos i t'atendrem amb molt de gust.

Especialistes en activitats, inflables, tallers i espectacles

Educafesta és una empresa d'animació de Barcelona, es dedica al món de l'àmbit cultural i educatiu de la mà dels millors especialistes: mestres i monitors amb experiència, amb ganes de portar l'aprenentatge a través del joc a qualsevol festa o esdeveniment.

Treballem per tota Catalunya: Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona per oferir l'animació infantil i les activitats infantils i familiars que cada poble necessita per a la seva festa major, per a la seva festa fi de curs, parc de nadal, setmanes culturals, setmana de la mobilitat sostenible, setmana del reciclatge, i tot tipus de festes tradicionals i culturals catalanes. 

A més també realitzem tot tipus d'esdeveniements d'empresa, com són els family days i dies en família, els team buildings d'empresa per als treballadors i actes de presentacions i esdeveniments en fires. 

 

"La teva festa infantil en mans de grans professionals de l'animació infantil i familiar"

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.