Festa de l'escuma

EducaFesta t'ofereix la Festa de l'Escuma més divertida i refrescant!

A continuació t'expliquem les característiques de la nostra festa de l'escuma, i també trobaras els packs de festa de l'escuma que tenim en promoció per aquest estiu. 

Festa refrescant

La festa de l'escuma és la festa més refrescant, on amb una convinació d'aigua i escuma tothom es refrescarà alhora que jugarà i ballarà. 

Podeu triar la opció de festa que millor s'ajusta al que esteu buscant, ja sigui per una festa major, un casal d'estiu, una festa infantil o una festa particular. 

Us oferim diferents horaris i preus.

Música actual

Si és estiu i fa calor, la festa de l'espuma serà la millor opció per a estar ben fresquets. Només cal preparar la tovallola i el cos, per a ballar i gaudir de la música més actual, mentre va sortint el sabó pel nostre canó d'espuma.

Heu trobat la millor festa de l'espuma de Barcelona, amb música ambient per animar i que tothom pugui ballar. 

Amb la música més actual i divertida.

Màxima seguretat

El canó d'escuma d'Educafesta és un dels millors del mercat, ja que està fabricat segons la normativa CE 72/23 i 89/336.

Utilitzem un espumògen d'alta qualitat, amb un PH neutre que passa tots els controls de sanitat i genera un gran volum d'esuma per a fer gaudir a tothom de la gran festa. 

I disposem de segur de responsabilitat civil per a qualsevol incidència.

Promocions de festa de l'escuma

La festa de l'escuma és una festa refrescant on hi podran gaudir nens i adults de totes les edats. Les festes de l'escuma van acompanyades de música ambient actual, per a què tothom pugui ballar i divertir-se. 

30 minuts de festa

30 minuts

Con su experiencia como asesora financiera, Sophia Cameron tiene el conocimiento necesario para ayudar a sus clientes con cualquier asunto relacionado con los negocios. Desde 2005 ha dirigido su propia empresa de consultoría.

Preu: € (+21% d'IVA)

45 minuts de festa

45 minuts

George Vernon es un entrenador de vida certificado. Se unió a nuestra empresa en 2015, donde ha trabajado como especialista en coaching ofreciendo asistencia en la vida privada de sus clientes.

Preu: € (+21% d'IVA)

60 minuts de festa

Soporte al cliente

Theresa Simmons está entrenada como asistente y administradora de oficina. Trabaja en nuestra oficina desde 2014, donde maneja a nuestros clientes y les da asistencia cuando tienen problemas.

Preu: € (+21% d'IVA)

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.