Tallers de nadal per nens a Barcelona

Tallers de manualitats de nadal per a tota la família!

Tallers de manualitats de nadal per a festes infantils

Us presentem una selecció de tallers de manualitats de nadal per a tot tipus de festes de nadal per ajuntaments i parcs de nadal, per a tallers de biblioteques i centres cívics, i tallers de nadal per a fires de nadal i festes i esdeveniments. 

Taller de fanalets de reis

Taller de fanalet de reis per guiar el camí a l'arribarda dels reis mags d'orient, fent el nadal més màgic amb un fanalet decorat per cada infant.

Marca pàgines

Marca pàgines de nadal amb l'objectiu de fomentar el gust per la lectura entre els nens i nenes durant les vacances de nadal.

Taller de pinces divertides

Taller de pinces divertides de nadal amb personatges de nadal com el pare noel, els elfs de nadal i el reno. 

Paissatge de Reis

Paissatge dels reis mags de paper amb volum 3D. Una manualitat creativa de nadal esperant l'arribada dels Reis Mags.

Taller d'ornaments per l'arbre

Taller d'ornaments de nadal de fusta pintats amb papers de colors, purpurina i boniques decoracions. 

Taller del Caga tió

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla euismod condimentum felis vitae efficitur. Sed vel dictum quam, at blandit leo.

Taller de postals de nadal

Max empezó con nosotros como interno mientras estaba en la universidad y desde entonces ha ido subiendo de rango. El año pasado fue promovido a Gerente de Proyectos Senior.

Embolicar regals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla euismod condimentum felis vitae efficitur. Sed vel dictum quam, at blandit leo.

Manualitats infantils de nadal

Tallers infantils de manualitats de nadal per a festes de nadal.

Des d'Educafesta us oferim els tallers de nadal amb les manualitats més boniques i divertides de nadal, per a què els nens i nenes puguin passar-ho bé i tenir un record de l'acte nadalenc que s'ha realitzat.

Ja sigui una fira de nadal, un centre comerial, un parc de nadal, o una festa de nadal que organitzi un ajuntament.... Qualsevol ocassió serà ideal perquè els nens i els pares i mares puguin realitzar tallers nadalencs.

Els tallers de nadal són manualitats de temàtica nadalenca. I la intenció és que siguin manualitats de nadal útils, per tal que es puguin utilitzar durant les dates de nadal. Per exemple, si es realitza el taller de fanalets de reis, els infants podran lluïr-lo durant la cavalcada dels reis mags. O bé, si realitzen un mitjó de nadal, el podràn posar a la seva llar de foc perquè el pare noel els porti molts regals.

Comptem amb un catàleg molt gran de tallers nadalencs, i us donarem mil i una opció perquè pugueu escollir el taller de nadal que més us agrada.

Taller de fanalets de reis.

Taller de mini tions de nadal.

Taller del caga tió.

Taller de mitjons de nadal.

Taller d'ornaments per l'arbre de nadal.

Taller de bosses nadalenques.

Taller de postals de nadal

Taller de boles de neu

....I molts més!

Tallers de nadal per a tota la família!A on faras els teus tallers de nadal?

Decorem espais per a les activitats de nadal

Disposem de tot tipus d'estructures per tal que els teus tallers de nadal es puguin realitzar dins d'espais acollidors i dissenyats per a que infants i famílies puguin entrar dins d'un espai màgic i nadalenc per a realitzar les seves activitats de nadal i tallers de manualitats de nadal. 

 

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.