Activitats de nadal per a grans festes

Aquest nadal, activitats, màgia i molta diversió!

Des d'educafesta t'ajudarem a que la teva festa o celebració sigui tot un éxit. Ens encarreguem de muntar activitats, dirigir i coordinar parcs de nadal, fires de nadal, campanyes nadalenques per als centres comercial o comerços, family day d'empresa, festes de nadal per escoles,  i molt més.Caga tió gegant

amb dinamització o animació

Oferim diferents formats referent al servei del caga tió gegant, amb diferents opcions per a què es puguin adaptar a cada festa de nadal. 

Tenim el caga tió gegant amb dinamització on dos pastorets faran que els nens i nenes puguin anar passant en grups per fer la cagada del tió, i també tenim l'animació del caga tió gegant amb animació i un grup musical on es converteix en un espectacle del caga tió gegant. 

 

 

Activitats nadalenques per a festes d'Ajuntaments

Les activitats infantils i familiars de nadal són presents en molts tipus de festes: parcs de nadal, fires de nadal, enceses de llums, i fins i tot, dinamitzacions comercials. A Educafesta tenim tot el que necessites per a què aquestes festes de nadal tothom jugui i s'ho passi genial.

Parcs de Nadal

Activitats infantils, juvenils i per adults dins del parc de nadal.

Des d'educafesta muntarem el parc de nadal que desitjeu, adaptat a les vostres necessitats i característiques que demaneu. Un parc de jocs de nadal a mida pensat exclusivament per als vostres ciutadans, nens i nenes i tota la família. 

  • Parc de nadal
  • Parc infantil nadalenc
  • Parc de reis
  • Parc infantil de jocs

Fires de Nadal

Activitats infantils i familiars per a fires de nadal al carrer.

Molt sovint, per promocionar les fires de nadal es fa ús del complement de les activitats infantils de nadal. Activitats infantils o per viure en família, que fan que els ciutadans surtin al carrer per a gaudir-les, alhora que passejen per les fires de nadal. Us oferim una gran varietat de serveis! 

  • Jocs gegants al carrer
  • Tallers de nadal
  • Activitats de nadal originals

Encesa de llums

Dóna la benvinguda al nadal amb una encesa de llums.

Un acte realment emocionant és la ignauguració de l'època nadalenca amb ll'encesa de llums al carrer. Cada vegada són més els ajuntaments que es decanten per a celebrar aquest fet amb actuacions i animació infantil.

  • Encesa de llums amb un espectacle de màgia
  • Animació musical per a l'encesa de llums

Activitats de nadal per a centres comericals

Descubra más sobre nuestra amplia gama de servicios profesionales. Actualizamos esta página constantemente, pero si todavía no encuentra lo que busca, no dude en ponerse en contacto con nosotros, estaremos encantados de ayudarle.

Promoure el comerç

Els nostres animadors especialistes seran els encarregats de recòrrer el centre comercial per a engrescar a la gent i que comprin alhora que s'ho passen d'allò més bé.

Activitats de nadal

Els centres comercials necessiten oferir activitats atractives per a què els clients surtin a passejar. Oferim activitats de nadal, espectacles i tallers per a les famílies. 

Espectacles de nadal

Els espectacles de nadal seran la clau per a fer que la gent s'engresqui a sortir i a visitar el centre comercial amb moltes ganes. A més a més, aprofitaran per fer les compres de nadal.

Festa de nadal per empreses

Per a les festes d'empresa tenim un munt d'activitats familiars, inflables, tallers de manualitats, servei de càtering i espectacles per a infants, famílies, o per a festes d'empresa d'adults. Tot el que necessites per a organitzar una festa amb una única empresa i amb una perfecte coordinació.

Bola de neu de nadal

Una experiència en família!

L'activitat de la bola de neu serà la proposta més original per a la vostra programació de nadal. Ideal per a programacions nadalenques d'ajuntaments i també per a promoure el comerç i campanyes comercials. 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.