Parc de nadal infantil i juvenil

Educafesta us dissenyarà el parc de nadal que esteu buscant, adaptat a les vostres necessitats i desitjos.

 

Només cal que ens feu saber les característiques i requisits que demaneu, i nosaltres a partir d'aquí us dissenyarem i crearem el vostre parc de nadal infantil, juvenil o per adults.

 

Disposem d'una gran varietat d'activitats per atendre a la diversitat de persones que participaran del parc de nadal.

 

Els millors parcs de nadal per a viure i gaudir del nadal en família!

  • Aspectes importants que cal pensar abans de muntar un Parc de Nadal:

- Duració del parc de nadal: segons necessitats i pressupost.

 

- Lloguer d'activitats infantils o activitats amb monitors.

 

- Es realitzarà algun espectacle fi de festa? tenim escenari?

 

- En quin espai es realitzarà? Disposem d'un pavelló? Les activitats podran romandre muntades durant tots els dies de parc de nadal?

 

- Decorarem l'espai amb temàtica nadalenca ?

 

- Posarem música ambient i servei de megafonia?

 

- Quin aforament permet l'espai escollit? Quina previsió de gent asistirà al parc de nadal?

 

- A quin tipus de públic va dirigit el parc?  La proposta inclou activitats per a totes les edats?

Els ajuntaments i entitats organitzen els parcs de nadal durant les festes de nadal, perquè els nens i nenes estiguin entretinguts i puguin gaudir del nadal amb diversió i com ells mereixen. Durant les dates de vacances de nadal, els infants estaran ben entretinguts si tenen un parc de nadal a la seva ciutat.

 

La filosofia d’Educafesta és que els parcs de nadal vagin destinats a un gran nombre de gent, per tant, intentem que hi hagi activitats per a totes les edats. Activitats infantils, activitats juvenils i també activitats per adults. Inclús, moltes de les nostres activitats són per a viure en família, és a dir, on hi poden jugar els nens i nenes juntament amb els seus pares , germans o avis.

 

Els parcs de nadal que muntem, intentem que siguin molt atractius, que hi hagi una gran varietat d’activitats, i que totes elles siguin molt diverses. Activitats més manuals, com per exemple els tallers de nadal o les manualitats de nadal. També els inflables infantils, els jocs gegants, o bé, una activitat de circ. Per als adolescents intentem oferir inflables esportius, com un futbolí humà, o unes grans canastes inflables per jugar a bàsquet.  També oferim atraccions mecàniques com el toro mecànic o brau mecànic. Altres activitats per a joves , com la zona wii o material recreatiu com un futbolí, un air-hockey, entre d’altres.

 

Per tant, per als parcs de nadal oferim un gran nombre de possibilitats perquè tothom pugui gaudir i jugar amb activitats de nadal molt diverses.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: