Fires de nadal amb activitats a Catalunya

Educafesta t'ofereix les activitats més dinàmiques i divertides per a complementar la vostra Fira de Nadal.

 

Cada vegada més, les associacions de comerciants, ajuntaments i d'altres organismes que organitzen fires de nadal, vetllen per a què aquestes siguin molt atractives, oferint botiguetes per tal de vendre productes artesans, i també convinan't-ho amb altres activitats per a fer viure la fira de nadal a tota la família.

 

Activitats de nadal, com per exemple, inflables, jocs gegants, el caga tió gegant que dona regals a tots els nens i nenes, o bé, tallers nadalencs.

 

Aquestes propostes faran que la gent vulgui sortir de casa per anar a passejar a la fira de nadal. Així doncs, animem a contractar alguns d'aquests serveis per animar la festa i la fira de nadal. 

 

Des d'educafesta us oferim els serveis que necessiteu.

 

- Podeu visitar la pàgina web del caga tió gegant, on us expliquem el seu funcionament. Realment és un caga tió molt gran que si els nens i adults s'apropen a picar i cantar-li una cançó, cagarà un regalet per a cada persona que hagi participat.

 

- Els tallers també és una bona opció per a les fires de nadal, ja que es muntarà una carpa, com si fos una paradeta, amb monitors i monitores disfressats d'elfs de nadal que convidaran als nens i nenes a realitzar tallers nadalencs gratuits. Es realitzaran tallers, manualitats, que cadascú podrà endur-se a casa com a record de la fira de nadal. I si sou una associació de comerciants, podem incloure una etiqueta amb el LOGO dels comerciants per tal de potenciar el comerç.

 

- També podeu veure els inflables, que en tenim molts de diferents. Inflables per saltar, amb tubogan, multi-obstacles i molts més. Els inflables sempre agraden als petits de la casa!

 

- I si el que us interessen son altres activitats multitudinaries perquè puguin jugar pares, avis i nens i nenes, podeu veure el catàleg de les nostres activitats per a tota la família.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: