Activitats per a festes infantils Barcelona

En aquesta pàgina d'activitats, trobareu un munt de propostes d'activitats ben diverses adreçades a tot tipus de públic. Activitats per a viure en família, per a nens i nenes de 0 a 99 anys, i d'altres activitats exclusives per educació infantil.

 

Son activitats per a festes infantils, ja sigui per festes majors, per ajuntaments, escoles, festes fi de curs, o d'altres festes infantils on la intenció sigui passar-ho d'allò més bé!

 

Totes les activitats estan pensades i dirigides a un tipus de públic en concret, per tant, us aconsellarem de quina pot ser l'activitat idonia per a la vostra festa o celebració. El que sí que és clar, és que trobareu activitats per a tots els gustos.

 

_ Activitats per gaudir i viure en família _

_ Activitats Divertides i Educatives _

_  Activitats per a Llars d'Infant, Educació Primària i Secundària _

 

TALLERS

 

 

Esportives

Especial Infantil (0-6)

Música i Serveis Especials

DISCOMÒBIL

 

 

Festes Temàtiques

Servei de Catering

Sopars Temàtics

 

 

Festes tradicionals

Carnestoltes

En aquest apartat podras trobar les millors activitats i tallers infantils per a la festa de carnestoltes.

Sant Jordi

La diada de Sant Jordi és una de les festes més boniques de Catalunya. I per tant, s'ha de celebrar amb tallers i activitats de Sant Jordi.

 

Castanyada i Halloween

Celebra la Castanyada i el Halloween amb les activitats més divertides i terrorífiques.

 

Nadal

Viu el nadal amb il·lusió gaudint de les activitats de nadal i propostes lúdiques que t'oferim des d'Educafesta.

Hem separat les activitats en apartats perquè sigui molt més fàcil distingir i trobar el que necessiteu, depenent de les característiques de la vostra festa.

 

Principalment trobeu les activitats infantils i familiars, generals, per a tot tipus de públic i per a viure en família. Són activitats multitudinàries, on hi pot jugar molta gent alhora.

Tot seguit, hem destacat les activitats esportives, ja sigui el rocòdrom inflable, o la cursa de cavalls, el futbolí humà o d'altres. En aquestes activitats, hi haurà un monitor que les dinamitzarà i les farà ben divertides.

També hi trobem les activitats infantils, especials per a infants de 0 a 6 anys. Amb una ludoteca o altres activitats més concretes de construccions, trencaclosques, etc.

Destaquem l'apartat de música i serveis especials, perquè la música és imprescindible en qualsevol festa o celebració. En aquest cas tenim el conegut i contractadíssim servei de discomòbil, la mini disco per als més petits, o bé, els serveis especials com la màquina de crispetes o màquina de núvols de sucre.

També hem remarcat les festes temàtiques, ja que és una novetat, i oferim diferents packs molt ben pensats per tal de crear festes tematitzades com la festa de l'oest o festa del far west, la festa de l'aigua que agrada molt a l'estiu, la festa del circ amb activitats molt especials o la festa de l'esport.

 

Disposem d'un munt d'activitats per a tot tipus de festes i col·laborem amb els millors provehidors per si ens falta algún servei, que la festa o esdeveniment quedi perfectament organitzat i amb els detalls i activitats que el client desitja. Activitats per a nens, castells inflables, jocs de fusta per adults, espectacles familiars i més per a tot tipus de festes en família, per a festes majors, ajuntaments i escoles.