Espectacles de pallassos per nens

Educafesta t’ofereix espectacles de pallassos amb els millors artistes que coneixem del territori català. Oferim espectacles de pallassos de qualitat, artistes que es dediquen de manera professional, i que per tant, de ben segur que els espectacles agradaran a tots els nens i nenes.

 

Son espectacles que porten anys en el mercat, i estan més que provats i pensats per a fer gaudir a tota la família dels espectacles de pallassos.

 

Actualment, hi ha un munt d’espectacles de pallassos, i molts d’ells realitzats per a qualsevol persona que no s’hi dedica plenament. És per això, que nosaltres volem destacar i garantir la qualitat del nostre servei, oferint espectacles de pallassos professionals, d’aquells que no han perdut l’essència del circ. On riure i passar-ho bé serà el principal objectiu de l’espectacle.

Son espectacles per a què els nens i nenes puguin gaudir d’una bona estona, i així també les seves famílies. Normalment tenen una duració d’1hora, ja que és el temps just per a gaudir i que tampoc no es faci pesat.

 

Els espectacles de pallassos seran espectacles participatius, on el públic podrà aportar el seu granet de sorra a l’actuació, on podran interactuar amb els artistes i per tant ser partícips de l’espectacle.

 

Oferim espectacles per a festes majors, per ajuntaments o entitats i associacions. També estem molt acostumats a portar espectacles de pallassos per als finals de curs de les escoles, o bé, per a festes infantils particulars, aniversaris i festes privades.

 

Si desitgeu contractar un espectacle de pallassos, heu trobat amb l’empresa ideal. Us assessorarem i ajudarem en tot el que estigui en les nostres mans. Podeu demanar-nos pressupost sense compromís. El preu d’un espectacle de pallassos pot variar depenent de la festa i la quantitat de gent al que vagi dirigit l’espectacle. Tenen un cost d’entre 200 i 900Euros.

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Pregunta'ns el que necessitis:

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: