Espectacles de Conta Contes per nens

Educafesta us ofereix espectacles de conta contes per a infants i famílies amb ganes de passar-ho bé. Només cal deixar-se endinsar en els mons de fantasia i il·lusió que ens ofereixen els contes, però per això, és ben important que els contes estiguin explicats per a grans professionals.

 

Us assegurem que treballem amb conta contes professionals, que realitzen les seves representacions amb titelles, escenografia i elements decoratius, per tal que els contes siguin molt més fàcil de seguir per als més petits. I d’aquesta manera també oferim espectacles de conta contes molt visuals i bonics, que agradaran a tota la família.

 

Els espectacles de conta contes, poden estar representats per artistes que es dediquen a la narració de contes, i que acompanyen les histories amb ninots i escenografia, o bé, els conta contes poden estar conduits per titellaires. És a dir, persones especialistes en el domini de les titelles. Les dues opcions seran bones per a gaudir d’un bon espectacle de contes.

 

Normalment els espectacles de contes van dirigits a públic infantil i familiar, per això, serà molt important que ens comenteu a quin tipus de públic anirà dirigit.

 

Disposem d’espectacles de conta contes per a infants més menuts, de 0 a 3 anys, que seran els espectacles de contes que durem a les llars d’infants o biblioteques de nadons. I després, tenim altres espectacles, per a infants de 2 a 99 anys, que son els que anomenem els espectacles familiars. En aquests els nens s’ho passaran bé, però els pares i les mares també podran gaudir de les histories i dels personatges.

 

Els preus dels espectacles volten des dels 300€ fins als 900€. Depenent del tipus d’espectacle. I normalment tenen una duració d’1 hora. És el temps ideal, ja que permet gaudir d’una estona fantàstica sense que es faci molt curta, ni molt llarga. És un temps just i perfecte perquè els nens i nenes puguin aguantar amb tota la seva atenció.

 

Educafesta et recomana els espectacles de contes, perquè:

Un conte és cultura, un conte és aprenentatge, un conte és DIVERSIÓ!

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Pregunta'ns el que necessitis:

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: