Taller de roses de Sant Jordi

Us presentem el taller de roses de Sant Jordi, ja que és un dels més contractats durant la diada de Sant Jordi.

 

Aquest taller es realitzarà dins d'una carpa, decorada amb elements de Sant Jordi. I en el taller hi podràn participar nens i nenes de totes les edats, fins i tot, els pares i adults també podran gaudir del taller de roses de Sant Jordi.

 

Les roses de sant jordi es fabricaran amb diferents materials i elements. Podem oferir-vos diferents opcions de roses, fetes amb paper, goma eva, feltre, o d'altres materials.

 

De ben segur que aquest taller de sant jordi agradarà a tots els participants! A més a més, podran endur-se la manualitat a casa, per a tenir un record ben especial. O bé, podran regalar la seva rosa de sant jordi a un amic o estimat.

 

Si us interessa saber-ne més sobre tallers de Sant Jordi, no dubteu en contactar amb nosaltres, i us oferirem totes les opcions que tenim disponibles. Com per exemple, el taller de punts de llibre de Sant Jordi, o d'altres tallers creatius!

A part dels tallers de Sant Jordi i de les manualitats, també disposem d'espectacles de Sant Jordi i altres animacions per a festes infantils.

 

- Tallers de Sant Jordi

- Espectacles de Sant Jordi

- Animacions amb el princep i la princesa de Sant Jordi

- Roses de Sant Jordi

- Punts de llibre de Sant Jordi

 

I moltes coses més, per a celebrar la diada de Sant Jordi amb Educafesta.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: