Inflable del terror per la festa de Halloween

Un inflable de por serà la millor opció per a celebrar la festa de la Castanyada o Halloween.

 

La festa de halloween cada vegada és més celebrada en el territori català, una festa que ens l'estem fent nostre i els nens i nenes la gaudeixen amb moltes ganes, igual que la castanyada.

 

Aquest cas, us oferim l'inflable del terror, amb zona de salt, on els nens i nenes trobaran diferents obstacles inflables per a poder interactuar amb ells, i a més a més, també tindran un tubogan, per poder pujar i baixar tantes vegades com vulguin. 

 

Amb aquest inflable de por s'ho passaran genial, ja que podran saltar i jugar amb els monstres inflables, dins d'un castell del terror.

També volem destacar que a part d’aquest inflable per Halloween, també tenim molts més inflables, per poder complementar, o per si a la festa hi ha nens de diferents edats.

 

Tenim inflables petits per a infants fins a 6 anys, i després, altres inflables més grans, de tot tipus i colors, per a què puguin pujar nens més grans, i fins i tot, joves i adults.

 

Els inflables infantils són la millor opció per a garantir la diversió en cada festa.Però tenim un altre proposta que també us pot semblar interessant: el toro mecànic per a halloween, que es pot convertir en un autèntica activitat de terror!

 

Així doncs, ja veieu que tenim un munt de propostes i d’entreteniments per a la festa de la castnyada i la festa de halloween, però si encara busqueu més idees, podeu visitar la nostra oàgina principal, clicant al següent enllaç:

 

...I tu que celebres, la castanyada o halloween?

Si desitges rebre més informació sobre els inflables de la castanyada i inflables de halloween pots escriure'ns a través del formulari de contacte, i estarem encantats de poder-te ajudar i aconsellar.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: