Activitats de carnestoltes

La festa de carnestoltes és una de les més divertides de l'any, ja que és una festa plena de diversió, color, gresca i disbauxa. El dia de Carnestoltes es preparen un munt de rues de carnestoltes, i festes amb activitats relacionades amb el carnestoltes.

 

D'activitats de carnestoltes n'hi ha un munt, però les més demanades són sempre els pinta cares, els tallers de maquillatge de fantasia, el taller de màscares, i com activitat, l'activitat dels camerins de maquillatge.

 

També tenim un munt d'activitats temàtiques, que són ideals per a festes de carnestoltes on hi hagi una clara temàtica, per exemple:

 

- Festa de carnastoltes de pirates

- Festa de carnestoltes del far west

- Festa de carnestoltes del circ

- Entre d'altres!

 

Per a totes aquestes festes de carnestoltes amb una temàtica clara tenim inflables, atraccions mecàniques i activitats per a nens i nenes fetes a mida.

 

També oferim tallers de carnestoltes dirigits, on les manualitats de carnestoltes són les protagonistes. Són tallers que realitzen els nostres monitors especialistes i on els nenes i nenes podran crear i endur-se una màscara o un complement per a la seva disfressa. Alguns exemples són els tallers de màscares, tallers de maquillatge, tallers de complements per a les disfresses de carnestoltes, taller de tatuatges, taller de globoflèxia o màgia, taller de photocall, entre d'altres.

Catàleg Carnestoltes
Catàleg d'activitats, tallers i espectacles de carnestoltes
Carnestoltes 2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [348.4 KB]

Propostes d'activitats per a carnestoltes

Oferim diverses propostes per a què la teva festa de disfresses sigui molt divertida i entretinguda per a petits i grans. Et proposem un munt d'activitats, tallers i espectacles de carnestoltes que no deixaran a ningú indiferent.

Activitats de Carnestoltes

Tenim moltes activitats que poden encaixar perfectament a la teva festa de carnestoltes, ja sigui temàtica o no, les activitats per a passar-ho bé no hi poden faltar

Tallers de Carnestoltes

Els tallers de carnestoltes més originals i creatius els trobaras a educafesta, on els nens i nenes podran dissenyar les seves màscares i complements per a la festa de disfresses.

Espectacles de carnestoltes

I si el que busqueu és gaudir de la festa de disfresses amb un espectacle especial per a l'ocassió, us oferim una gran varietat d'artistes per a la festa de carnestoltes.