Inflable de Sant Jordi

Activitats infantils de Sant Jordi per a celebrar la diada de Catalunya amb molta diversió i molt entreteniment.

 

Educafesta té un inflable especial, un inflable pensat exclusivament per a celebrar el dia de Sant Jordi.

 

En aquest inflable infantil hi apareix el caballer Sant Jordi, la princesa, i com no, el drac de Sant Jordi, com a principal protagonista.

El lloguer de l'infable de Sant Jordi està pensat per a festes infantils i per a celebrar la festa de Sant Jordi a escoles, ajuntaments o festes privades. Els inflables són una de les atraccions infantils que més contracten al llarg de tot l'any, perquè als nens i nenes els agrada molt poder saltar i jugar amb els ninots que s'hi troben a dins.

 

Oferim l'inflable acompanyat d'un monitor que dinamitzarà l'activitat i l'inflable perquè els nens i nenes puguin saltar sense fer-se mal.

 

L'inflable compleix amb la normativa vigent d'inflables i està fabricat a espanya, de manera que garantim la seva qualitat i seguretat del mateix, així com també dels usuaris que s'hi vulguin pujar. A més a més, disposem de Segur de Responsabilitat Civil per a qualsevol incidència.

 

Si desitjeu rebre informació sobre altres activitats per a celebrar la diada de Sant Jordi, no dubteu en contactar amb nosaltres i us explicarem totes les propostes que tenim pensades per a la festa de St.Jordi. Des de tallers de Sant Jordi, fins a activitats, espectacles de St.Jordi i molt més.

 

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: