Taller amb la màquina de crispetes

El lloguer de la màquina de crispetes és un servei molt contractat durant tot l'any. A la gent li encanten les palomites, i és per això, que hem pensat que aprofitant la màquina de palomites podiem fer un taller ben original i divertit.

 

En aquest taller, els nens a més de passar a fer una manualitat, per tal de construir-se la seva bossa de crispetes, se'n duran un pica pica, que pot servir d'esmorzar o de berenar, depenent l'hora que es faci el taller.

 

Per tant, és un taller amb doble intenció: per una banda, fer que els infants construeixin la manualitat, que en aquest cas se li donarà utilitat al instant, i per l'altre, que puguin conèixer com es fan les crispetes i se les puguin menjar.

 

La màquina de crispetes és molt vistosa, és com les autèntiques de circ, ja que va amb el seu carret. A més a més, quan es fan les palomites fa una olor molt bona, i de ben segur que tothom es voldrà apropar per veure com surten les crispetes, i voldran fer el taller.

 

És un taller per a tot tipus de públic, hi poden participar els pares i els infants. Tothom hi tindrà cabuda. I d'aquesta manera, tothom podrà tastar les delicioses crispetes de la nostra màquina de palomites.

 

La manualitat anirà dirigida per un monitor que guiarà als nens i nenes a fer la bossa de crispetes, amb l'art de la papiroflexia. Aleshores, els nens la podran decorar i fer-la ben maca, abans d'omplir-la de palomites!

Per a tots els que us fascinen les crispetes, aquí us hem preparat un fantàstic taller. On fabricarem la nostra bossa per a endur-nos les crispetes recient fetes! Les farem a l'instant, amb una autèntica màquina de crispetes.

 

Si desitjes més informació sobre el taller amb la màquina de crispetes, pots contactar amb nosaltres i t'atendrem amb molt de gust!

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: