Inflable Tragaboles

Inflable especial del humor amarillo.

De 6 a 99 anys

Inflable tragaboles

L'inflable tragaboles és un inflables especial per jugar entre els 6 companys de joc per a convertir-se en auntèntics hipopòtams del tragaboles, amb la única intenció d'aconseguir el màxim de pilotes possibles per guanyar la partida entre companys. 

Els inflables per saltar estan molt bé, però els inflables especials ofereixen un joc compartit amb un objectiu clar on no només cal saltar, sinó jugar seguint les normes dinamitzades pels monitors d'Educafesta. 

Aquest inflable tragaboles és per nens i nenes a partir de 6 anys. També és un inflable per a joves i per adults. Genial per a festes majors, festes de joves, adults i team buildings d'empresa. 

Inflable d'èxit 100%

"El Tragaboles és l'inflable més divertit"

Un castell inflable especial, pensat per jugar, i per entretenir a nens, joves i adults a partir de 6 anys, se'ns dubte, el tragaboles és l'inflable més divertit que existeix, és un éxit en qualsevol tipus d'esdeveniment: festes fi de curs, festa major, festa d'empresa, family day o team building. Qualsevol festa o event serà perfecte per a contractar el tragaboles, un inflable infantil i familiar d'èxit. 

Diversió 100% Assegurada

L'inflable de més èxit en el mercat és el tragaboles amb sis jugadors, un inflable especial per jugar al joc del tragaboles dels hipopòtams però amb persones reals. És perfecte per a joves i adults.

Dinamitzat per especialistes

Muntatge, desmuntatge, instal·lació, dinamització i control per monitors i monitores especialistes i amb una formació específica en inflables infantils. 

Theresa Simmons

Theresa Simmons está entrenada como asistente y administradora de oficina. Trabaja en nuestra oficina desde 2014, donde maneja a nuestros clientes y les da asistencia cuando tienen problemas.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.