Caga tió gegant

Lloguer del caga tió gegant amb dinamització de dos monitors que aniran disfressats de pastorets i realitzaran el servei per tal d'oferir una proposta familiar on infants i adults puguin gaudir de fer cagar el tió en família. El caga tió gegant serà perfecte per poder fer la cagada del tió i que tots els nens i nenes puguin tenir el seu regal, i també per tal que els convidats puguin fer-se fotografies. 

Contractar el caga tió gegant és molt fàcil, només cal que ho feu amb molt temps per tal d'assegurar-vos la disponibilitat de l'esdeveniment, així doncs, necessitarem saber el dia de la festa i el seu horari, també el lloc i qui sou. 

Associacions de comerciants, ajuntaments, mercats, associacions de veïns i barris, botigues, centres cívics i biblioteques són els clients ideals per a la contractació del caga tió gegant per a les seves festes de nadal. 

Esperem la vostra trucada amb moltes ganes i il·lusió, ja que ens encanta recòrrer Catalunya repartint il·lusió i fantasia amb el nostre caga tió gegant. 

 

Caga tió gegant amb regals per a tothom

Tió amb música i dinamització!

El nostre Caga Tió gegant és l’èxit de totes les fires, centres comercials, escoles i festes de Nadal.

Es tracta d’un caga tió molt gran, que mesura 2 metres de llarg per 70cm d’alt! Una barbaritat!!! És moltes vegades més alt que molts nens i nenes que se’l apropen!

En aquest caga tió li agrada molt que li cantin les cançons de nadal, i els nens i nenes el piquin amb un pal. I és així, quan ell està la mar de feliç, que caga regals per a tots els infants que l’han cantat i picat.

Val a dir que és un caga tió molt antic, i aquests darrers anys ha pensat que perquè no, que també seria una bona idea, poder cagar regals per als adults. Així doncs, és una manera que tothom pugui participar de fer cagar el tió gegant.

El caga tió gegant és un servei ideal per a fires de nadal, per a centres comercials o per a festes que organitzen ajuntaments, ja que és un “gantxo”, és una manera de reclamar a gent i que aquestes fires i centres comercials s’omplin de gent. Només cal dir que el tió gegant donarà regals a tothom!

Els regals agraden a tothom, i de ben segur que el caga tió omplirà places, carrers i centres comercials, ja que la gent sortirà de casa per a poder-lo veure.

També destacar que el caga tió gegant, és molt maco i molt vistós, per tant, tothom s’hi aproparà, encara que sigui per a fer-se una fotografia.

El tió anirà acompanyat de pastorets, que seran els encarregats de dinamitzar l’activitat, i fer que els nens i adults cantin la cançó per veure cagar al tió de nadal!

Destacar que normalment amb el servei incloem regals per a 100 persones, però tot es pot ampliar, per tal que puguin passar-ne més. Només caldrà afegir en el pressupost, el preu de la quantitat de regals que es desitja donar.

¡Us assegurem que el caga tió gegant serà un èxit a la teva

festa, fira o celebració de Nadal!Espectacle del Caga Tió Gegant amb música i animació musical 

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.