Taller de Nadal

Taller de Fanalets de Reis

El taller de fanalets de reis és el millor regal que es pot fer als nens i nenes per a què gaudeixin i mantinguin la il·lusió pel dia de la cavalgada dels Reis Mags d'Orient.

 

Proposem que els nens construeixin un fanalet de reis per a lluir en la tan esperada cavalgada de reis.

 

És una activitat pensada especialment per a la temporada de nadal, on cada infant crearà el seu propi fanalet, el podrà decorar i pintar, alhora que construir i posar-hi la seva espelma per a dur-lo en la nit de reis.

 

El taller de fanalets de nadal està pensat per a totes les edats, ja que cadascú, des dels més petits fins als més grans podran fer de manera individual o en família el fanalet de reis.

 

Cal destacar que el taller de fanalets l'hem realitzat a festes públiques i privades, així com també a centre cívics, biblioteques, festes d'ajuntaments o festes d'escoles. És un taller que s'adapta a qualsevol tipus de festa i situació.

 

A continuació mostrem algunes imatges dels fanalets de nadal.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.