Màquina de palomitas

Carretó de màquina de crispetes

Realitzem el servei de màquina de crispetes per a festes i esdeveniments amb el carretó de la màquina de palomitas, dirigit per un operari encarregat de realitzar les crispetes i repartir-les a tots els convidats. El servei té una duració de dues o tres hores de servei, però també podem personalitzar el pressupost segons les necessitats de cada client. 

Explica'ns el dia que necessites el carretó de palomitas, el horari i el lloc, i podrem preparar-te un pressupost personalitzat.

Carretó de Crispetes personalitzat

Personalitza la teva màquina de crispetes per al teu esdeveniment amb la marca de la teva empresa, per a què siguis la marca visible de la festa o de la fira en la que montis el teu stand. 

Fires de venta i exposició. 

Festes i esdeveniments, 

Concerts.

I tot tipus d'actes on de ben segur tenir una màquina de palomites personalitzada et donarà la visibilitat que necessites. 

La màquina de crispetes és un element molt atractiu, ja que quan el servei és gratuït tots els participants dels actes voldran el seu con de crispetes per menjar i picar un aperitiu ben bo. 

També podem personalitzar els cons de crispetes, per fer marca una vegada els convidats surten de l'estand. 

Sempre s'ofereix el servei de la màquina de crispetes amb un operari que és qui fa les palomites i les reparteix als convidats. No lloguem la màquina sense el nostre personal. 

El servei es cotitza per hores i també es té en compte l'horari i la localització de l'esdeveniment, on es calcula quilometratge i hores de servei, així com també els consumibles. 

 

Carretó amb màquina de palomites

Carretó de palomites com les del cine!

Les crispetes més delicioses surten de la nostra màquina professional. Realitzarem les palomites al moment, per tal de repartir-les a l'instant als vostres convidats.

Us oferim diferents tipus de servei, on el nostre operador dirigirà la màquina i les podrà regalar de manera ilimitada.

També oferim una activitat amb la màquina, que és el Taller de Crispetes, on els participants construiran la seva paperina, per tot seguit, omplir-la de crispetes.

La olor invadirà l'espai de la festa, i tothom les voldrà provar, us ho assegurem!

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.