Maquillatge de fantasia

Pinta cares amb maquilladors professionals.

El maquillatge de fantasia que s'ofereix des d'Educafesta és un pinta cares professional realitzat amb maquilladors amb experiència que pintaran la cara dels nens i nenes amb pintures a l'aigua, que s'aplicaran amb pinzell, i on els nens i nenes podran convertir-se en veritables personatges oferint un maquillatge professional i amb un resultat molt cuidat. 

El pinta cares es convertirà en l'activitat prefereida de tots els nens i nenes, i estem segurs que molts pares, mares i àvis de la festa també s'animaran a guarnir-se amb purpurina, brillantets i totes les alternatives que els oferiran les maquilladores, fent-los brillar i fent que també siguin protagonistes de la festa

Un pinta cares amb un resultat professional

És important destacar que treballem amb maquilladors i maquilladores professionals, amb experiència en el món del maquillatge infantil i familiar, i no amb monitors i monitores que pinten les cares dels nens i nenes. 

Si us decidiu pel pinta cares d'Educafesta heu de saber que esteu oferint un servei que estarà a l'alçada de la festa o esdeveniment, amb uns maquillatges de fantasia cuidats, bonics i addients per a les diferents edats dels infants. 

Treballem amb productes de maquillatge infantil testats dermatològicament, i que són hipoalergènics, per a tot tipus de pell. Un maquillatge de fantasia a l'aigua, el qual serà molt fàcil d'aplicar i també molt fàcil de netejar una vegada acabada la festa infantil. 

El pinta cares d'educafesta es convertirà en una experiència fantàstica per a la vostra festa o esdeveniment. Una activitat infantil i familiar per a gaudir de valent. 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.