Serveis per a casaments 

Des d'EducaFesta t'oferim un munt de serveis per garantir l'èxit del teu casament.
Des de la sonorització de la cerimònia, el ball i la discomòbil, fins a l'animació per els convidats, el mestre de cerimònia o els monitors per als infants.

Et convidem a visitar tots els nostres serveis que trobaràs especificats a continuació!

Sonorització i discomòbil

Descubra más sobre nuestra amplia gama de servicios profesionales. Actualizamos esta página constantemente, pero si todavía no encuentra lo que busca, no dude en ponerse en contacto con nosotros, estaremos encantados de ayudarle.

Sonorització per al casament

El moment del ball no és l'únic moment important del casament. És per això que t'oferim el servei de sonorització: des de la cerimònia, passant pel banquet i fins l'hora del ball. Tot serà dirigit per un Discjòckey professional, amb gran experiència!

Discoteca mòbil per a casaments

Treballem amb els millors DJ's del territori català per tal de garantir l'èxit de cada casament. Som conscients que la música és molt important perquè la festa no decaigui i tothom marxi encantat d'haver-s'ho passat pipa!

Mestre de Cerimònies

Jutge de pau

El mestre de cerimònies és un actor jutge de pau, que se'n carrega de realitzar la ceremònia dels casaments civils. Les cerimònies han de ser conduides per a professionals, per tal que siguin emotives, alhora que divertides, per tal que sigui amena pels convidats, i se'ls passi passar una bona estona. No dubteu en contractar a professionals per a realitzar aquesta part tan important del casament. 

  • Mestre de cerimònies amb text original.
  • Mestre de cerimònies amb text adaptat i personalitzat. Confeccionat especialment amb detalls específics de la vida dels nuvis.

Animació per als convidats

Descubra más sobre nuestra amplia gama de servicios profesionales. Actualizamos esta página constantemente, pero si todavía no encuentra lo que busca, no dude en ponerse en contacto con nosotros, estaremos encantados de ayudarle.

Espectacle de Màgia

Us oferim que un mag professional amenitzi el vostre casament amb màgia de prop durant l'aperitiu, o bé, amb un espectacle per a tots per a després del café. Serà una sopresa inoblidable per a tots els convidats, ja que se sentiran partíceps i s'ho passaran molt i molt bé.

Caricaturista

Un caricaturista realitzarà retrats als convidats que ho desitjin. Caricatures individuals, o bé, en parella! Les regalarà als assistents i serà un record ben especial per als convidats.

Monitors per a casaments

       Animació infantil per a casaments

Educafesta t'ofereix monitoratge per al teu casament. Els nostres monitors i monitores se'n carregaran de tots els nens i nenes i faran que s'ho passin molt i molt bé. A més a més, serà un gran regal per als pares, ja que aquests podran gaudir de la festa plenament, sabent que els petits estan en bones mans.

 

A partir de 500€ (+21% d'IVA).

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.