Lloguer inflable de Sant Jordi

Activitats infantils de Sant Jordi per a celebrar la diada de Catalunya amb molta diversió i molt entreteniment.

Educafesta té un inflable especial, un inflable pensat exclusivament per a celebrar el dia de Sant Jordi.

En aquest inflable infantil hi apareix el caballer Sant Jordi, la princesa, i com no, el drac de Sant Jordi, com a principal protagonista.

Lloguer de l'inflable de Sant Jordi

Castell inflable de Sant Jordi per a festes infantils

El lloguer de l'infable de Sant Jordi està pensat per a festes infantils i per a celebrar la festa de Sant Jordi a escoles, ajuntaments o festes privades. Els inflables són una de les atraccions infantils que més contracten al llarg de tot l'any, perquè als nens i nenes els agrada molt poder saltar i jugar amb els ninots que s'hi troben a dins.

Oferim l'inflable acompanyat d'un monitor que dinamitzarà l'activitat i l'inflable perquè els nens i nenes puguin saltar sense fer-se mal.

L'inflable compleix amb la normativa vigent d'inflables i està fabricat a espanya, de manera que garantim la seva qualitat i seguretat del mateix, així com també dels usuaris que s'hi vulguin pujar. A més a més, disposem de Segur de Responsabilitat Civil per a qualsevol incidència.

Si desitjeu rebre informació sobre altres activitats per a celebrar la diada de Sant Jordi, no dubteu en contactar amb nosaltres i us explicarem totes les propostes que tenim pensades per a la festa de St.Jordi. Des de tallers de Sant Jordi, fins a activitats, espectacles de St.Jordi i molt més.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.