Activitats de Sant Jordi

Des d'Educafesta comptem amb un munt d'activitats per a celebrar la Diada de Sant Jordi. Un dia especial, que no deixa a ningú indiferent, i on cadascú demostra l'amor cap als més estimats a través de la rosa de Sant Jordi, els llibres i punts de llibre dedicats.

Així doncs, per a celebrar la vostra festa de Sant Jordi, us oferim un munt d'activitats de Sant Jordi per a realitzar a Barcelona, i per a tots els nens i nenes!

Ens dediquem a que les festes infantils per a celebrar la diada de Sant Jordi a Catalunya, siguin molt divertides i amb activitats, tallers i espectacles molt entretinguts.

Sant Jordi, més que una llegenda!

Activitats de Sant Jordi a Barcelona

Una festa de Sant Jordi amb activitats per a nens i nenes i per a tota la família. 

Activitats infantils de Sant Jordi

Per a celebrar la festa de St.Jordi, us oferim un munt d'activitats atractives per als nens i nenes. Aquestes poden ser des d'activitats concretes com tallers i espectacles de Sant Jordi, o bé, altres activitats multitudinaries perquè pugui jugar molta gent alhora, com els jocs gegants o d'altres activitats infantils per a passar-ho bé amb tota la família i amics.

Tallers de Sant Jordi

Us oferim diferents tallers de Sant Jordi, per a crear manualitats molt i molt maques per a tenir un bon record, o regalar-les als amics i familiars més estimats. 

El taller de la rosa de Sant Jordi i el taller de punts de llibre són molt típics, però també agraden molt els tallers de titelles de Sant Jordi, amb el taller del drac de Sant Jordi, els tallers de globusflexia i també el taller de maquillatge de fantasia de sant jordi. 

Espectacles de Sant Jordi

La festa de Sant Jordi també es pot amenitzar amb un espectacle familiar, per a tot tipus de públic. Pot ser un espectacle específic de Sant Jordi, com per exemple, un espectacle de contes i titelles, o bé, pot ser un espectacle d'animació amb músiques i cançons, o bé l'espectacle "La Màgia del cavaller Sant Jordi", un espectacle de màgia molt divertit, realitzat per un mag professional.

Inflable de Sant Jordi

Lloguer d'un inflable infantil per a saltar i jugar amb els obstacles, especial de Sant Jordi, amb el cavaller, la princesa, els soldats, i com no, el drac de Sant Jordi. Castell inflable de Sant Jordi per a nens i nenes de 3 a 12 anys, per saltar en un inflable temàtic per a la festa de sant jordi.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.