Toro mecànic per a Casaments

"Una atracció mecànica com el brau mecànic és ideal per a l'hora de la festa i discomòbil en els casaments"

T’agradaria llogar un toro mecànic per al teu casament? Doncs has topat amb Educafesta, l’empresa ideal de Barcelona.

Oferim el toro mecànic per a casaments. Per aquells nuvis que desitgen una boda original i diferent. Per a nuvis arriscats i divertits!

El toro mecànic d’Educafesta s’adapta perquè hi puguin pujar infants i adults, ja que té diferents nivells de dificultat, i per tant, es regularà segons la persona que hi pugi.

Qui aguantarà més a sobre del brau mecànic? Tot és qüestió d’habilitat i estratègia. Quan més es provi, més fàcil serà aguantar sense caure a sobre el brau mecànic.

Durant el casament es pot muntar el toro mecànic durant l’aperitiu, o bé, durant la discomòbil. El brau mecànic serà una gran sorpresa per als convidats, i de ben segur que no quedarà ningú sense provar-lo.

Inclús convidem a la núvia a provar el brau mecànic, i que es pugui fer algunes fotografies diferents i divertides a sobre el toro mecànic.

El toro mecànic és una atracció mecànica especial, i és per això que anirà conduïda per un professional, una persona especialista, que en coneix perfectament el seu funcionament.

També cal destacar que el toro mecànic d’Educafesta compleix amb la normativa europea, i per tant, disposem de tots els certificats degudament reglats, que compleixen amb la normativa.

A més a més, disposem del Segur de Responsabilitat Civil, per a qualsevol incidència.

El nostre toro mecànic, volta durant tot l'any per Catalunya. Sobretot per l'àrea de Barcelona. També realitzem el toro mecànic a Girona, Tarragona i Lleida.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.