Taller de xapes

Profesionales altamente cualificados y motivados

El taller de xapes és molt famós. Gairebé a totes les festes infantils, es realitza un taller de xapes, on els nens i nenes poden crear-se les seves propies xapes!!!

En el nostre taller, els infants podran crear les xapes més divertides per poder-les lluir a les seves samarretes.

Oferirem tot el material necessari, així com també, la màquina de fer xapes, perquè els paritcipants del taller puguin fer-se xapes, boniques i plastificades, per endur-se-les de record.

Es podran personalitzar les xapes de la manera que cadascú vulgui, amb un dibuix, una fotografia, o fins i tot, amb el propi nom.

A més a més, ara també oferim una novetat: el taller d'imans!

El taller d'imants funciona amb la mateixa màquina de xapes. On els nens i nenes podran crear imans rodons, plastificats i ben bonics per a les seves neveres. Així doncs, ja tenim un preciós regal per al dia de la mare.

Ja siguin xapes o imants, el taller o manualitat de xapes serà ideal per a qualsevol festa o celebració.

El taller de xapes per a festes infantils serà una opció ideal de crear i endur-se un bon record a casa. A més a més, serà una manulitat útil, ja que els nens la lluiran a la seva roba!

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.