Taller de Màgia

Taller de màgia per a nens i nenes

La Màgia és una activitat que està molt de moda. I és per això, que nosaltres comptem amb monitors i mags especialistes per a què us ofereixin tallers per a petits i grans. On podran aprendre diferents jocs que els ensenyaran a fabricar i construir. A més a més, se'ls podran endur a casa per a fer-los als seus amics!

Serà un taller de màgia on els infants hauran de posar els cinc sentits per tal de fabricar amb una manualitat el joc de màgia, i tot seguit, caldrà que utilitzin la seva habilitat i la seva gràcia per tal de poder aprendre a fer el joc i poder-lo fer als seus familiars i amics.

La manualitat màgica que presentem és ben senzilla, però caldrà estar molt atent a escoltar els consells del mag.

A part del joc de màgia que crearan i construiran els nens i nenes, també es construirà una bareta màgica, per tal que el joc de màgia surti a la perfecció. Ja se sap, que sense bareta no hi ha joc que valgui!!!

El monitor que realitzarà l'activitat, serà un monitor especialista, que coneixerà perfectament el món de la màgia, i sabrà transmetre als més petits la il·lusió a l'hora de crear els jocs de màgia.

El taller de màgia està recomanat per infants de 5 a 99 anys. Ja que a partir dels cinc anys és una edat ideal per a poder entendre la diferència entre fantasia i realitat. Per tant, els nens ja podran entendre on és el secret, per poder fer el joc de màgia.

Depenent de la duració del taller de màgia i de la quantitat d'infants, donem la possibilitat de realitzar dos jocs o més. Per exemple, si el taller es realitza a una festa infantil, caldrà que puguin passar molts nens, i es realitzarà la bareta màgica i un joc de màgia. Però si la intenció és un taller de màgia per un grup molt ampli d'infants, es podrà fer una classe de màgia d'una hora o més de duració.

Sigui quina sigui la intenció de la festa o de l'experiència màgica, serà millor una opció o un altre. Sempre podem parlar i arribar a un acord que s'adapti a les vostres necessitats.

El que sí que és segur, és que la màgia agradarà a tothom, a grans i petits. I convertir-se en autèntics mags serà una experiència magnífica per a tots els participants.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.