Tallers per a biblioteques

Tallers de manualitats i propostes creatives per a centres cívics i biblioteques!

Durant l'any les biblioteques i centres cívics preparen les seves programacions anuals amb un munt d'activitats per als nens i nenes i per les seves famílies. Doncs, fomentar el gust per la lectura és imprescindible per als nens més petits, i que millor que fer-ho fen't-los sentir cómodes dins d'un espai que ofereix activitats, tallers i propostes creatives per  desenvolupar l'art i la creativitat, oferint que els nens i nenes tinguin ganes d'apropar-se a la biblioteca per passar bones estones compartides amb altres nens i nenes i famílies, amb els mateixos interessos i aficions. 

Des d'educafesta tenim preparats un munt de tallers creatius i de manualitats per a poder-se fer dins la biblioteca. 

Habitualment les biblioteques contracten activitats infantils per a realitzar-se en grups reduïts, d'aproximadament entre 15 o 25 infants, però estarem oberts a escoltar les necessitats de la biblioteca per tal d'ajustar el pressupost a les necessitats concretes de l'esdeveniment. 

Taller de decoració de marcs de fotos de fusta

Tallers d'estiu amb material reciclat

Etiquetes cretaives per decorar regals

Taller de flors de paper

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.