Monitors per a casaments

Monitoratge per a casaments

Educafesta t'ofereix monitoratge per al teu casament. Els nostres monitors i monitores se'n carregaran de tots els nens i nenes i faran que s'ho passin molt i molt bé. A més a més, serà un gran regal per als pares, ja que aquests podran gaudir de la festa plenament, sabent que els petits estan en bones mans.

Durant el banquet

Els nostres monitors se'n carreguen dels infants des de l'hora de sopar, per tal que mengin i estiguin ben atesos durant aquest àpat.

Jocs, activitats i tallers

Una vegada acabats de dinar o sopar, sortiran de la sala per tal de fer jocs diversos, activitats i tallers!

Complementa amb l'inflable

I si ho desitjeu, podeu complementar el servei de monitoratge amb algun inflable!

Monitors infantils per a casaments

"La diversió està assegurada per als nens i nenes 
més petis de la casa"

Us presentem el servei de monitors per a casaments! Realment, és un servei indispensable si teniu nens i nenes convidats a la vostra boda.

Ells també s'ho han de passar bé i han de tenir el seu espai, per tal que gaudeixin del casament i els pares estiguin més lliures.

Els nostres monitors per a casaments tindran cura dels nens i nenes des de l'hora del banquet. Seran els encarregats de cuidar i donar de menjar als infants per tal que els pares no se n'hagin de preocupar. Ells també es coordinaran amb els cambrers per tal que no els falti de res!

Un cop hagin acabat de menjar, se'ls enduran per tal que puguin jugar:

  • A jocs de cucanya: joc del mocador, de l'aranya, les cadires, la bomba...
  • Faran tallers i manualitats: titelles, pinces animals, joieria, punts de llibre, màgia...
  • Els monitors els faran globoflexia i pinta cares si els núvis ho autoritzen.
  • Jocs amb les activitats complementaries, si es contracten a part: inflables, jocs gegants, etc!

El servei de monitors és per a infants de 3 a 15 anys. Els nens i nenes de 0 a 3 necessitaran un cangur per tal que estiguin més ben atesos. Els cangurs són monitors específics, amb experiència amb nadons.

El servei bàsic de monitoratge per a casaments té una duració de 3h, però amb possibilitat de realitzar hores extres i ampliar els monitors en funció de la quantitat de nens.

És recomanable 1 monitor per cada 8 infants.

Oferim la possibilitat de contractar:

  • Un inflable gran, on hi podran saltar infants de 3 a 99 anys. Inclós els núvis, que podran aprofitar per a fer-se fotografies!
  • Pack de 10 Jocs Gegants, per tal que puguin jugar els nens i nens, i si els ve de gust, també els convidats.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.