Activitats per a Festes fi de curs escoles

Festes final de curs

L'equip d'EducaFesta es dedica al sector educatiu, i per aquest motiu, considerem que som especialistes en muntar festes per final de curs. Així doncs, les festes fi de curs són el nostre fort. Treballem amb un equip de monitors amb el títol de lleure i oci, que alhora són mestres. D'aquesta manera garantim el bon tracte a l'infant i les seves famílies.

Muntem festes per a finals de curs d'allò més grans i més complertes. Ens adaptem al pressupost de l'escola per organitzar un matí o una tarda ben especial per a tots els infants i les seves famílies. Oferim diverses propostes a l'AMPA o la l'organtizació de Festes, respectant les seves preferències referent a les activitats i animació, i per tant, ells sempre tenen la útlima paraula.

Les festes fi de curs són festes infantils i familiars pensades per a acomiadar-nos dels mestres i de l'escola, i donar les gràcies pel curs escolar. Són festes en família que se celebren amb moltes activitats on tots els nens i nenes i els pares i mares hi podran jugar i passar una bona estona.

Algunes de les activitats infantils pensades per a festes fi de curs són els jocs gegants, les bombolles de sabó o el lloguer d'inflables. A més, també és habitual la contractació de tallers infantils o l'activitat del maquillatge de fantasia o pinta cares per a complementar les festes i fer-les més divertides.

Gaudirem d'unes hores divertides i ben especials amb totes les activitats infantils i per a viure en família d'Educafesta.

Serveis per a finals de curs

Serveis per a festes fi de curs de les escoles de Catalunya, amb jocs de fusta, inflables, animacions, espectacles i molta diversió per als nens i nenes i tota la família. 

Activitats per nens

Activitats multitudinàries per jugar amb tota la família i divertir-se: jocs gegants, jocs tradicionals de fusta, i molt més.

Castells inflables

Inflables per saltar, jugar i divertir-se, atraccions i castells inflables per a nens i nenes i també per adults. Els inflables de salt per a festes fi de curs.

Tallers infantils

Tallers per nens i manualitats creatives per a tota la família, amb la intenció de passar un fi de curs divertit, entretingut i molt creatiu. Els nens podran endur-se una manualitat a casa.

Espectacles per escoles

Espectacles per a fi de curs: espectacles de màgia, animació musical, pallassos o conta contes. Tu decideixes! 

Discomòbil

La música és imprescindible per una bona festa. Discomòbil per ballar amb DJ professional que posarà una bona selecció de cançons per  a les escoles. 

Festes de 6é

Festes fi de curs dels alumnes de 6é, una experiència compartida per acomiadar el grup i el curs escolar amb una festa final de curs especial i emotiva. 

Este campo es obligatorio

Este campo es obligatorio

La dirección de correo electrónico no es válida

Este campo es obligatorio

Este campo es obligatorio

Este campo es obligatorio

Estoy de acuerdo en que estos datos se almacenen y procesen con el fin de establecer contacto. Soy consciente de que puedo revocar mi consentimiento en cualquier momento.*

Este campo es obligatorio

* Indica los campos obligatorios
Hubo un error al enviar su mensaje. Por favor, inténtelo de nuevo.
¡Gracias! Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible.

Demana pressupost per a la teva Festa Fi de Curs

Moltes gràcies per mostrar interés en demanar-nos pressupost per a la vostra festa fi de curs de l'escola. És molt important que ens especifiqueu el màxim de detall, per tal de poder mirar la disponibilitat i estudiar les millors opcions de la festa. 

Explica'ns quina escola sou i on esteu situats. El dia i l'horari de la festa final de curs, també l'edat dels infants i la quantitat de persones que espereu a la festa. I si ens comenteu una miqueta quina és la vostra idea, serà genial per a dissenyar-vos una proposta que us agradi. 

En el formulari podeu especificar-nos tot detall, o també podeu escriure'ns un correu electrònic, si ho preferiu. 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.