Espectacle de Màgia per a Casaments

Mag professional per a casaments

Des d'Educafesta us oferim dues opcions d'espectacles de màgia per al casament: o un espectacle de màgia de prop, o bé, un espectacle de màgia d'escenari per a tots! Són dues opcions que s'adapten perfectament a la celebració d'un casament!

Els espectacles estaran conduits per un mag professional, amb una gran experiència en el sector, i us assegurem 100% que els convidats passaran una bona estona!!!

A continuació, destaquem les dues opcions:

  • Màgia de Prop:

Un mag professional estarà infiltrat entre els vostres convidats durant l'hora de l'aperitiu, per tal que gaudeixin i sigui una estona amena.

Normalment, durant l'aperitiu, és quan els núvis aprofiten per a realitzar-se fotos o saludar als convidats, i d'aquesta manera es converitrà en un ratet divertit i animat!

  • Màgia d'Escenari: 

Us oferim un espectacle de màgia, d'una hora de duració, dirigit a tota la família. On els familiars seran partíceps dels jocs que faci el mag.

No us perdeu, un espectacle participatiu, divertit, original i amb jocs especials per als núvis!!!

En els darrers anys, una de les activitats més contractades per als casaments són els espectacles de màgia. La nostra experiència ens avala, i podem garantitzar que és un servei que realitzem aproximadament unes 50 vegades durant l'any.

Els espectacles de màgia faran gaudir i passar-ho d'allò més bé a tots els convidats, grans i petits, ja que és un art escènic apte per a totes les edats!

L'espectacle serà molt participatiu, en to d'humor per a passar-ho bé i que els riures siguin assegurats. Us garantim que serà tot un èxit.

També donem l'opció de que el mag realitzi un joc especial als nuvis, un joc personalitzat per a què els dos creguin en el amor etern.

Si desitges un espectacle de màgia per animar el teu casament, no dubtis en contactar amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte, i us atendrem amb molt de gust, explican't-vos en detall cada servei, per a què pugueu escollir el millor que s'adapta al vostre casament.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.