Centres comercials

Activitats per a dinamitzar el comerç

El centre comercial és una àrea que ha de ser viva, ha de convidar a les famílies a trepitjar-la, a passejar i a gaudir. Per això, us oferim programacions anuals per tal de captar l'atenció del públic i que aquest s'animi a gaudir de bones estones al vostre centre comercial.

Els més menuts podran estar entretinguts amb les activitats infantils i familiars, o amb els tallers de manualitats per a centres comercials, mentre els pares i mares miren les botigues.

Inclús els espectacles itinerants seran una bona opció per a fer moure a la gent dins del recinte comercial, i proporcionar igualtat de condicions a tots els comerços.

Sinó, sempre es poden programar espectacles d'animació, espectacles de màgia o tot tipus d'animacions en un escenari fixe, en el bell mig del centre comercial.

Disposem d'un munt d'opcions i possibilitats per a cada festa i cada celebració. Per exemple, el dia del pare, el dia de la mare, sant valentí, sant jordi, carnestoltes, castanyada, nadal... són dates clau que conviden a promocionar el comerç i les activitats infantils i familiars per a centres comercials ajudaran a potenciar el bon ambient en el mercat, centre comercial o associació de comerciants.

Fes que amb Educafesta,

el teu centre comercial

sigui un espai animat i ple de vida!

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.