Taller de màscares

Taller de màscares infantils per a carnestoltes i altres festes infantils i familiars amb nens.

El taller de màscares és un dels més contractats per a la festa de carnestoltes, on tots els nens i nenes desitjen dur la millor disfressa per a converir-se en grans protagonistes. Ja sigui súper herois, princeses o d'altres personatges animats.

Així doncs, amb el taller de caretes o taller de màscares de carnestoltes, potenciar la creativitat dels més petits és molt fàcil, ja que cada nen i nena podrà realitzar una màscara personalitzada i crear-la com a ells més els agradi.

De ben segur que la festa de disfresses serà la mar de divertida amb les màscares divertides.

És important destacar que adaptem el taller de màscares a l'edat dels nens i nenes, de manera que si ens comenteu per a quin tipus de públic va dirigit, podrem oferir-vos diverses opcions per adaptar-nos a les vostres necessitats.

Portarem un munt de material diferent per a què cada màscara sigui única i molt especial.

Comentar que també disposem d'altres tallers de carnestoltes, així doncs, si en voleu més informació no dubteu en preguntar-nos per al nostre taller de maquillatge de fantasia, taller de complements per a les disfresses de carnaval, o d'altres tallers o activitats específiques per a la festa més divertida de l'any, la festa de carnestoltes.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.