Taller amb la 
màquina de crispetes

Crea la teva paperina o bossa de palomites
 i aprén a fer crispetes!

El lloguer de la màquina de crispetes és un servei molt contractat durant tot l'any. A la gent li encanten les palomites, i és per això, que hem pensat que aprofitant la màquina de palomites podiem fer un taller ben original i divertit.

 

En aquest taller, els nens a més de passar a fer una manualitat, per tal de construir-se la seva bossa de crispetes, se'n duran un pica pica, que pot servir d'esmorzar o de berenar, depenent l'hora que es faci el taller.

 

Per tant, és un taller amb doble intenció: per una banda, fer que els infants construeixin la manualitat, que en aquest cas se li donarà utilitat al instant, i per l'altre, que puguin conèixer com es fan les crispetes i se les puguin menjar.

 

La màquina de crispetes és molt vistosa, és com les autèntiques de circ, ja que va amb el seu carret. A més a més, quan es fan les palomites fa una olor molt bona, i de ben segur que tothom es voldrà apropar per veure com surten les crispetes, i voldran fer el taller.

 

És un taller per a tot tipus de públic, hi poden participar els pares i els infants. Tothom hi tindrà cabuda. I d'aquesta manera, tothom podrà tastar les delicioses crispetes de la nostra màquina de palomites.

 

La manualitat anirà dirigida per un monitor que guiarà als nens i nenes a fer la bossa de crispetes, amb l'art de la papiroflexia. Aleshores, els nens la podran decorar i fer-la ben maca, abans d'omplir-la de palomites!

 

Per a tots els que us fascinen les crispetes, aquí us hem preparat un fantàstic taller. On fabricarem la nostra bossa per a endur-nos les crispetes recient fetes! Les farem a l'instant, amb una autèntica màquina de crispetes.

 

Si desitjes més informació sobre el taller amb la màquina de crispetes, pots contactar amb nosaltres i t'atendrem amb molt de gust!

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.