Taller de roses de Sant Jordi

Tallers de manualitats de Sant Jordi per a nens i nenes.

Us presentem el taller de roses de Sant Jordi, ja que és un dels més contractats durant la diada de Sant Jordi.

Aquest taller es realitzarà dins d'una carpa, decorada amb elements de Sant Jordi. I en el taller hi podràn participar nens i nenes de totes les edats, fins i tot, els pares i adults també podran gaudir del taller de roses de Sant Jordi.

Les roses de sant jordi es fabricaran amb diferents materials i elements. Podem oferir-vos diferents opcions de roses, fetes amb paper, goma eva, feltre, o d'altres materials.

De ben segur que aquest taller de sant jordi agradarà a tots els participants! A més a més, podran endur-se la manualitat a casa, per a tenir un record ben especial. O bé, podran regalar la seva rosa de sant jordi a un amic o estimat.

Si us interessa saber-ne més sobre tallers de Sant Jordi, no dubteu en contactar amb nosaltres, i us oferirem totes les opcions que tenim disponibles. Com per exemple, el taller de punts de llibre de Sant Jordi, o d'altres tallers creatius!

Activitats de Sant Jordi per a festes infantils

A part dels tallers de Sant Jordi i de les manualitats, també disposem d'espectacles de Sant Jordi i altres animacions per a festes infantils.

- Tallers de Sant Jordi

- Espectacles de Sant Jordi

- Animacions amb el princep i la princesa de Sant Jordi

- Roses de Sant Jordi

- Punts de llibre de Sant Jordi

I moltes coses més, per a celebrar la diada de Sant Jordi amb Educafesta.

Tallers de manualitats de Sant Jordi

Tallers de Sant Jordi amb manualitats per ajuntaments, fires de sant jordi, biblioteques, centres cívics, escoles, i molt més.

Activitats de Sant Jordi

Jocs gegants, jocs amb titelles, manualitats de Sant Jordi amb punts de llibre i roses de Sant Jordi, espectacles culturals de Sant Jordi. 

Espectacle de Sant Jordi

Espectacle de la llegenda de Sant Jordi per a nens, amb un espectacle professional amb titelles de Sant Jordi i molta màgia.

Festa de Sant Jordi

Celebra la teva festa infantil de Sant Jordi amb les nostres activitats de sant jordi, tallers creatius i espectacles d'animació de Sant Jordi. 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.